26 mart. 2021 | 23:39

Cristina Cioran a făcut dezvăluiri neașteptate. Ce problemă are vedeta în sarcină

Monden
Cristina Cioran a făcut dezvăluiri neașteptate. Ce problemă are vedeta în sarcină
Cristina Cioran a făcut dezvăluiri neașteptate. Ce problemă are vedeta în sarcină

La 43 de ani, Cristina Cioran va deveni mamă pentru prima dată, în luna septembrie a acestui an. Actrița a făcut dezvăluiri neașteptate. Ce problemă are vedeta în sarcină și cum reușește să treacă peste ele. Blondina a dat tot din casă.

Ce problemă are Cristina Cioran în sarcină

Fericire mare în showbizul românesc. Cristina Cioran a anunțat că este însărcinată, pentru prima dată. Frumoasa blondină nu își mai încape de piele de fericire și abia așteaptă să-și țină viitorul copil în brațe. Cu toate că simte norocul de a deveni mamă pentru prima dată, actrița a declarat că a avut câteva probleme în sarcină care au făcut-o să se teamă pentru viața bebelușului său din pântec.

„ Am intrat în a 13-a săptămână, adică în trimestru doi, în patru luni (…). Eu am rău de mișcare, așa că orice chestie face să accentueze răul ăsta de mișcare. Sarcina agravează puțin chestia asta. Grețurile matinale la mine sunt seara. Pofte aveam și înainte și nu eram gravide. Nu suport mirosul de scorțișoară, deși îmi plăcea foarte mult înainte”, a declarat frumoasa actriță în cadrul emisiunii “Showbiz Report”, conform celor de la cancan.ro.

Fosta prezentatoare de la Acces Direct a experimentat anumite neplăceri în sarcină, având grețuri pe timp de seară. De asemenea, frumoasa blondină este conștientă de riscurile care presupun o sarcină după vârsta de 40 de ani, așadar are foarte mare grijă de ea. Motivul pentru care a ținut secretă starea în care se află este pentru că s-a temut pentru viața bebelușului ei nenăscut.

„Sunt foarte nerăbdătoare, am visat de foarte ori că sunt însărcinată, că am bebeluș. Acum că sunt însărcinată, am avut emoții timp de trei luni de zile, pentru că am așteptat cum decurge primul trimestru, știm foarte bine că una dintre patru femei pierde prima sarcină, riscurile erau foarte mari. Am stat cu emoții. Îmi era teamă dacă nu stă bine sarcina, mi-a fost teamă să nu o pierd, asta a fost teama cea mai mare”, a declarat frumoasa Cristina Cioran, potrivit sursei citate.

Cristina Cioran i-a luat apărarea lui Laurette

Scandalul care a agitat apele din showbizul românesc, săptămâna trecută, a fost cel în care Laurette a fost bătută de către un anumit afacerist în camera unui hotel din Capitală. Cristina Cioran a sărit în apărarea frumoasei mulatre, trăgând un semnal de alarmă către toate femeile din România:

„Fetelor, nu mergeti la hotel cu necunoscuti! Incercati sa cunoasteti oamenii inainte sa va lansati in activitati erotice! Eu nu comentez motivele pentru care Laurette s-a dus acolo… nu o judec si as vrea nici voi sa nu o faceti! As vrea doar sa spun ca nu este primul incident!

Sunt insa femei care se ascund, decid sa nu spuna… poate de rusine, poate de teama… judecata oamenilor poate fi foarte dura! Cum cunosti un om? Nu-l cunoști niciodata cu adevarat dar macar pe terenul tau poti controla lucrurile!!!
LE: va rog sa nu mai fiti rai!!!! (Pentru cei care sunt) ea recunoaate ca a gresit! Dar nimic nu justifica violenta!”, a fost mesajul frumoasei blondine de pe Facebook.

Digisport.ro
Ce a postat Diana Șucu pe internet, următoarea zi după a doua victorie a lui Șumudică la Rapid
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Mircea Geoană, luat la întrebări de Dan Andronic și Mirel Curea
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
O româncă a intrat de două ori în Cartea Recordurilor. Are cel mai lung și sănătos păr din lume
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Obligatoriu pentru românii care au casă prin credit ipotecar. Riscă să primească amendă
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro