05 oct. 2021 | 16:30

Cristina Cioran a clacat în direct, la PRO TV. Ce i-a povestit lui Cătălin Măruță l-a bulversat și pe el

Monden
Cristina Cioran a clacat în direct, la PRO TV. Ce i-a povestit lui Cătălin Măruță l-a bulversat și pe el
Cristina Cioran, în lacrimi. Ce i-a povestit lui Cătălin Măruță

Ultima perioadă a fost dificilă pentru Cristina Cioran. Vedeta a născut prematur și a fost nevoită să își lase fiica în spital pentru a beneficia de ajutorul personalului medical din spital, dar această experiență a marcat-o pentru totdeauna.

Cristina Cioran, totul despre cea mai grea perioadă din viața ei

Nimeni nu știe ce este în sufletul unei mame care suferă! Cristina Cioran se bucură de faptul că micuța Ema este acasă, în siguranță, dar clipele de groază prin care a trecut nu o să le uite prea curând. Vedeta i-a povestit lui Cătălin Măruță totul despre experiența ei dureroasă.

„Șocant a fost pentru că nu mai eram nici însărcinată, nu aveam nici copilul în posesie. Era copilul meu, sufletul meu, într-un incubator. Cred că am luat o bacterie, ceva, am făcut o enterocolită, ceva urât la stomac.

Am fost la doctorul ginecolog, totul în regulă, am luat un tratament pentru enterocolită, asta se întâmpla joi. Vineri am fost la un spital de stat de urgență, nu mi-au făcut mare lucru, am plecat. Sâmbătă am făcut o monitorizare, toate bune și frumoase.

Duminică m-au apucat niște dureri și am sunat la salvare când am văzut că sângerez. La 8 fără 10 a venit salvarea, la 8 jumătate am născut. Am fost isterică, urlam și în salvare și în spital că e prea devreme.

Medicul cu care am născut mi-a zis că nu avem cum să dăm înapoi. Mă simțeam într-un film.”, a zis Cristina Cioran la Pro TV.

Prin ce chin a trecut Cristina Cioran, de fapt

De asemenea, Cristina Cioran le-a mulțumit medicilor din spital pentru profesionalismul de care au dat dovată. Aceștia au reușit să o liniștească pe proaspăta mămică, chiar dacă nașterea a fost una plină de suferință, mai ales pentru că vedeta nu credea că o să se ajungă la așa ceva.

„Mă gândeam la Oana Zăvoranu în Modigliani. Așa a fost, foarte intens. (…) Noroc că medicii buni fac gărzi, dacă nu era de gardă medicul cu care am născut nu știu dacă…na, nu știu ce s-ar fi întâmplat.

Am încercat să mă protejez, să nu mă interesez de chestii nasoale. Nu am citit nimic și nici nu recomand, dar nu am avut lista de ce se întâmplă dacă.”, a mai zis vedeta.

„Urlam și mă zbăteam pe targă”

Cristina Cioran a fost externată după 3 zile după ce a născut din spital, însă, abia de curând a putut să își strângă fetița în brațe și să o aducă acasă. Micuța Ema a rămas în maternitate timp de 6 săptămâni pentru ca starea ei de sănătate să se îmbunătățească.

„Îmi place că e bebelușul cu mine, 6 săptămâni a fost departe. În timp ce mă ducea targa către sala de nașteri, cineva îmi lua test Covid. (…) Eram plină de sânge, într-un maieu, urlam și mă zbăteam pe tavă.

A doua zi mi-a venit rezultatul testului și am putut să văd copilul care era în incubator. După 3 zile, m-au eliberat, m-au trimis acasă. Nu au putut să mă țină în spital, e spital suport Covid.

Am luat-o acasă și e bine, sănătoasă, frumoasă, veselă și perfectă. A fost o perioadă foarte grea, îi mulțumesc familiei că m-a susținut și iubitului că nu m-a lăsat în starea aia.”, a adăugat ea.

Ce mesaje a primit Cristina Cioran după ce a născut prematur

Mulți fani au susținut-o pe vedetă și i-au transmis gânduri bune. Cristina Cioran a recunoscut că au ajutat-o poveștile mămicilor care au născut prematur, însă a primit și câteva critici din partea unor persoane cu intenții rele, pe care s-a hotărât să le ignore.

M-au ajutat mesajele mămicilor, am primit peste 2000 de mesaje, nu mi-a venit să cred. (…) E o neputință. (…) Am încercat să răspund tuturor, nu am reușit, au fost mii de mesaje. Au fost și mesaje negative, le-am răspuns, dar la ălea civilizate.

Sunt frustrări. Nici nu merită oamenii ăștia să vorbesc despre ei. Eu am lăsat mesajele, nu le șterg. Mi-a zis o doamnă: ‘Ți-ai abandonat copilul în spital’. Doamne ferește!”, a povestit Cristina Cioran.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro