Cristian Țânțăreanu, la 75 de ani, declarații uluitoare: ”Mă pregătesc de ultimul drum!” Cum arată acum

Cristian Țânțăreanu, la 75 de ani, declarații uluitoare: ”Mă pregătesc de ultimul drum!” Cum arată acum
Cristian Tânțăreanu, declarații uluitoare la 75 de ani

Cristian Tânțăreanu are 75 de ani, a avut mereu o viață extrem de plină de evenimente pe care și le amintește cu drag. Acesta a afirmat că se concentrează foarte mult pe afacerile sale, dar a și făcut câteva declarații uluitoare. De ce se pregătește de ultimul drum?

Cristian Țânțăreanu, declarații uluitoare. Cum arată acum?

Critian Țânțăreanu a avut o viață extravagantă, plină de de toate. Cu bune și cu rele, afaceristul a ajuns la frumoasa vârtă de 75 de ani. Deși unii se pregătesc să guste de reușitele pentru care au luptat până atunci, Țânțăreanu se pregătește de moarte.

„Doctorul a spus că, dacă o să am grijă şi n-o să fac abuzuri, s-ar putea să prind Crăciunul. Sunt bine cu sănătatea, am slăbit 15 kilograme, dar am pus nouă înapoi. Mă pregătesc de ultimul drum de acasă, la Bellu“
Cristian Țânțăreanu (Sursa: Antena Stars)

Cristian Țânțăreanu, declarații uluitoare. Pentru ce se pregătește afaceristul la 75 de ani?
Cristian Țânțăreanu, declarații uluitoare. Pentru ce se pregătește afaceristul la 75 de ani?

„Soția a plecat iar de acasă, cum să rezist”

Acesta anunța în vara aceasta că se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Cu toate că nu era într-o stare foarte bună, a continuat să fie pozitiv și cu umorul alături. Din păcate, o boală pe care o credea uitată, a recidivat și i-a dat din nou bătăi de cap. Din fericire, lucrurile s-au rezolvat, pentru că afaceristul a ținut cu strictețe tratamentul prescris de medici.

„Am cam băut așa, aseară, alaltăseară. Mergem înainte, doctorul a spus că dacă am grijă și nu fac abuzuri s-ar putea să prind Crăciunul. Nu mai merg la sală că sunt stresat, dar mă duc săptămâna viitoare. Am slăbit 15 kilograme și am pus la loc 9. Soția a plecat iar de acasă, cum să rezist. Pleacă de 60 de ani, dar e femeie cu bun simț. De acasă tare aș pleca și eu, dar acum mă pregătesc pentru ultimul drum, de aici la Bellu”
Cristian Țânțăreanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI