19 ian. 2021 | 23:19

Cristi Borcea, dezvăluire jenantă la TV. Ce i-a spus lui Denise Rifai este sub orice critică

Știri generale
Cristi Borcea, dezvăluire jenantă la TV. Ce i-a spus lui Denise Rifai este sub orice critică
Ce a mărturisit Cristi Borcea

Omul de afaceri a împlinit recent 51 de ani. Cristi Borcea a fost invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, unde a fost nevoit să răspundă la cele 40 de întrebări ale moderatoarei.

Cristi Borcea, dezvăluire jenantă la TV

Cristi Borcea este fără doar și poate unul dintre cei mai controversați români. Invitat în cadrul emisiunii de la Kanal D, afaceristul a răspuns la unele dintre cele mai neașteptate întrebări.

Printre acesta au fost și: “Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, “Cum se fac banii din închisoare?”, “Sunteți un om fără scrupule în amor?”, “Ați lovit vreodată o femeie?”, “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, “Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, “Poate Cristi Borcea să fie bărbatul unei singure femei?”.

Cu toate acestea, răspunsul neașteptat a venit chiar la întrebarea dacă el a lovit vreodată vreo femeie, la care Cristi Borcea a dat un răspuns pozitiv.

Ce mesaj a primit Cristi Borcea din partea soției sale

În urmă cu două zile, Cristi Borcea a împlinit vârsta de 51 de ani. Omul de afaceri și- sărbătorit ziua de naștere împreună cu familia. Cu această ocazie, Valentina Pelinel i-a transmis un mesaj de dragoste pe rețelele de socializare.

Soția lui Cristi Borcea a postat pe Facebook un mesaj de dragoste pentru soțul său. Valentina Pelinel i-a urat tatălui copiilor săi la mulți ani și i-a arătat cât de mult îl iubește și apreciază.

”Azi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea!”, a fost mesajul postat Valentina Pelinel pe Facebook.

Totodată, soția fostului finanțator de la Dinamo a mărturisit și care a fost marea surpriză pentru Cristi Borcea la aniversarea acestuia. Mai exact, este vorba despre tortul cu supereroi ales chiar de fiul celor doi, Milan.

Care este secretul căsniciei lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Omul de afaceri este împreună cu soția sa de mai bine de 6 ani de zile. Cristi Borcea și Valentina Pelinel au împreună trei copii și se înțeleg foarte bine. În urmă cu ceva timp fostul model dezvăluia care este cheia succesului în relația lor.

„Comunicarea e cheia! Cu soțul meu stau seara pe terasă. Petrecem uneori și două, trei ore în care povestim, povestim, povestim. După care ne dăm seama ce chimie există și ce bine e să stai cu un om așa toată ziua să nu te plictisești”, spunea Valentina Pelinel.

 

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Copacul care vă schimbă viața. Aduce sănătate și prosperitate
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro