Cristi Borcea, dezvăluire jenantă la TV. Ce i-a spus lui Denise Rifai este sub orice critică

Cristi Borcea, dezvăluire jenantă la TV. Ce i-a spus lui Denise Rifai este sub orice critică
Ce a mărturisit Cristi Borcea

Omul de afaceri a împlinit recent 51 de ani. Cristi Borcea a fost invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, unde a fost nevoit să răspundă la cele 40 de întrebări ale moderatoarei.

Cristi Borcea, dezvăluire jenantă la TV

Cristi Borcea este fără doar și poate unul dintre cei mai controversați români. Invitat în cadrul emisiunii de la Kanal D, afaceristul a răspuns la unele dintre cele mai neașteptate întrebări.

Printre acesta au fost și: “Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, “Cum se fac banii din închisoare?”, “Sunteți un om fără scrupule în amor?”, “Ați lovit vreodată o femeie?”, “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, “Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, “Poate Cristi Borcea să fie bărbatul unei singure femei?”.

Cu toate acestea, răspunsul neașteptat a venit chiar la întrebarea dacă el a lovit vreodată vreo femeie, la care Cristi Borcea a dat un răspuns pozitiv.

Ce mesaj a primit Cristi Borcea din partea soției sale

În urmă cu două zile, Cristi Borcea a împlinit vârsta de 51 de ani. Omul de afaceri și- sărbătorit ziua de naștere împreună cu familia. Cu această ocazie, Valentina Pelinel i-a transmis un mesaj de dragoste pe rețelele de socializare.

Soția lui Cristi Borcea a postat pe Facebook un mesaj de dragoste pentru soțul său. Valentina Pelinel i-a urat tatălui copiilor săi la mulți ani și i-a arătat cât de mult îl iubește și apreciază.

”Azi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea!”, a fost mesajul postat Valentina Pelinel pe Facebook.

Totodată, soția fostului finanțator de la Dinamo a mărturisit și care a fost marea surpriză pentru Cristi Borcea la aniversarea acestuia. Mai exact, este vorba despre tortul cu supereroi ales chiar de fiul celor doi, Milan.

Care este secretul căsniciei lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Omul de afaceri este împreună cu soția sa de mai bine de 6 ani de zile. Cristi Borcea și Valentina Pelinel au împreună trei copii și se înțeleg foarte bine. În urmă cu ceva timp fostul model dezvăluia care este cheia succesului în relația lor.

„Comunicarea e cheia! Cu soțul meu stau seara pe terasă. Petrecem uneori și două, trei ore în care povestim, povestim, povestim. După care ne dăm seama ce chimie există și ce bine e să stai cu un om așa toată ziua să nu te plictisești”, spunea Valentina Pelinel.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI