Cristi Borcea a ajuns din nou la tribunal. Ce probleme mai are acum, momente delicate pentru afacerist

Cristi Borcea, din nou chemat în instanță

Recent Cristi Borcea trecea prin momente grele, fiind infectat cu COVID-19. Acum se pare că are alte probleme. Surse spun că fosta soție, Mihaela Borcea, și omul de afaceri au fost chemați în instanță. Totul este legat de scandalul terenurilor din Constanța.

Cristi Borcea, din nou chemat în instanță

Surse judiciare relatează celor de la SpyNews.ro faptul că atât Cristi Borcea, cât și fosta soție, Mihaela, au fost rechemați în instanță, după ce la Tribunalul București a fost intentat un nou proces de autoritățile constănțene. În cererea depusă la Tribunalul București, aceștia cer anularea contractelor încheiate de cei doi, având ca obiect un număr de terenuri din județ.

În același scandal au mai fost implicate și alte nume importante, care au primit deja sentințe grele. În primă fază, magistrații au constat că terenurile fuseseră furate. Ulterior aceștia au decis ca terenurile să revină în proprietatea Unităţii Administrativ Teritoriale Municipiul Constanţa și a Statului Român.

Acum, la început de an, autoritățile din județul Constanța au decis să-i recheme pe Cristi Borcea și fosta sa soție, Mihaela Borcea, în instanță pentru definitivarea acestui proces. Este știut faptul că la primul proces Cristi Borcea era condamnat la un cumul de 11 ani de închisoare. Condamnarea era pentru mai multe fapte ilegale, constatate de magistrați, în plus, i se confisca și suma de  957.107 euro.

Din grupul acuzat și condamnat mai făceau parte fostul primar Radu Mazăre, Dragoş Săvulescu și Georgică Giurgiucanu, fost lider al PSD Constanţa, cărora li s-au dat sentințe cuprinse între trei și cinci ani de închisoare. Rămâne să vedem care va fi decizia Tribunalului București în ceea ce-i privește pe cei doi foști soți.

Familia Borcea, o familie fericită

Deși cu probleme în instanță, Cristi Borcea și Valentina Pelinel declară că formează o familie fericită. Surse apropiate celor doi spun că există posibilitatea ca Valetina să-și dorească un al treilea copil. De altfel Valentina a și vorbit pe această temă, recent, într-un interviu, declarând:

”Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor.

Mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”,a declarat Valentina Pelinel,

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI