Cristi Borcea, în vacanță alături de Valentina Pelinel, chiar dacă i-a murit fostul socru. Imaginile spun adevărul

Cristi Borcea, în vacanță alături de Valentina Pelinel, chiar dacă i-a murit fostul socru. Imaginile spun adevărul
Cristi Borcea, în vacanță alături de Valentina Pelinel

După ce înainte de Sărbătorile de iarnă Valentina Pelinel și Cristi Borcea treceau prin momente grele, acum totul este bine. După ce a scăpat de infecția cu covid-19, Cristi Borcea, Valentina Pelinel și restul familie, au decis să se relaxeze. Au plecat împreună la munte, deși recent, Cristi Borcea a trecut prin momente grele, după decesul fostului său socru.

Cristi Borcea, în vacanță alături de Valentina Pelinel

Fostul finanțator al clubului Dinamo, a avut un final de an greu. Ionel Vidican, tatăl fostei soții ale lui Cristi Borcea, Alina Vidican, a trecut în neființă acum aproximativ o lună, în urma unor probleme de sănătate. Fostul socru suferea de o formă de cancer care ar fi recidivat.

După acest moment, când credea că a trecut totul, a mai venit un moment greu. A fost internat în spital cu infecție covid-19. La acel moment se vorbea despre o formă gavă a infecției, dar în cele din urmă a reușit să scape.

După atâtea probleme era nevoie de o perioadă de odihnă și relaxare. Așa că, alături de soția sa, Valentina Pelinel, și de copii lor, Cristian Milan și gemenele Rania Maria și Indira Maria, au plecat la munte.

De altfel, Valentina Pelinel a postat poze cu familia, iar dacă e să ne  luăm după ipostazele publicate, totul merge bine în familia Cristi Borcea și Valentina Pelinel.

”Ei sunt comoara mea! Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist.”, declara despre familia sa, Cristi.

Vrea să revină în lumea afacerilor

După ce șoca opinia publică declarând că vrea să se retragă din afaceri și să fie mai aproape de familie, Cristi Borcea se pare că vrea să revină. Surse apropiate spun că ar investi bani frumoși într-un viitor complex rezidențial, în zona ”Doi Cocoși”.

Afacerea ar fi demarată împreună cu Gigi Nețoiu, și că lucrurile ar fi deja demarate în acest sens, mai spun surse. Aceleași surse spun, că familia lui Borcea ar mai trebui să încaseze o sumă consistentă, după vânzarea unor terenuri în zona  lacului Tei. Cristi Borcea a mai încasat alte 1,9 milioane de dolari, după vânzarea apartamentului din Miami către o companie americană farmaceutică. Deci, se pare că fostul finanțator al clubului Dinamo este pus pe fapte mari în anul care tocmai a început.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI