29 oct. 2021 | 16:06

Criptomoneda care a avut o creştere colosală în ultimele 24 de ore. Are un succes răsunător

News
Criptomoneda care a avut o creştere colosală în ultimele 24 de ore. Are un succes răsunător
Mulți au fost surprinși. Ce criptomonedă a înregistrat o creștere colosală

O creștere uriașă s-a înregistrat la o cirptomonedă! Aceasta a fost creată după un serial extrem de îndrăgit de mulți oameni din întreaga lume, însă nimeni nu se aștepta ca în ultimele 24 de ore să crească cu 2400%. Succesul pe care îl are este unul colosal!

Ce criptomonedă a înregistrat o creștere uriașă

Criptomoneda SQUID a fost lansată după ce serialul Squid Game, disponibil pe Netflix, a avut parte de un succes răsunător printre internauți. Producția prezintă un show mortal prin care adulții încearcă să depășească diferite provocări pentru a ajunge la un premiu în bani.

SQUID a înregistrat o creștere de 2400% în ultimele 24 de ore. Aceasta este tranzacționată cu 2,22 dolari, ajungând la o capitalizare pe piață de peste 174 de milioane de dolari. Totuși, specialiștii au emis un avertisment cu privire la monda lansată în urma show-ului extrem de cunoscut.

Reprezentanții CoinMarketCap i-au sfătuit pe cei care își doresc să tranzacționeze criptomoneda să fie prudenți, mai ales pentru că au fost înregistrate mai multe rapoarte în care anumiți utilizatori nu au putut să vândă SQUID la casa de schimb Pancakeswap, însă motivele sunt încă neclare.

Squid Game, un adevărat fenomen

Totuși, chiar dacă nu se știe exact de ce anumiți utilizatori nu pot să vândă această monedă, ea prezintă o tehnologie antidumping. Cu acestea fiind spuse, deținătorii trebuie să îndeplinească anumite condiții înainte de a încerca să își vândă criptomonedele SQUID, potrivit CNBC.

Creșterea criptomonedei este datorată succesului de care are parte serialul Netflix. Aceasta a fost lansată ca fiind parte din proiectul Squid Game, o platformă criptografică de tip play-to-ear. Mulți abia așteaptă un turneu care o să fie lansat în luna noiembrie, imitându-se astfel 6 runde de jocuri din producție.

În joc nu o să fie plafonat bonusul final, în timp ce în serial premiul oferit pentru marele câștigător a fost de 38,5 milioane de dolari. De asemenea, nici numărul de participanți nu o să fie unul limitat, însă cei care își doresc să facă parte din turneu trebuie să plătească un preț prestabilit în jetoane.

Ce trebuie să știe toți fanii serialului Squid Game

Jucătorii o să fie nevoiți să achiziționeze și un NFT personalizat. Taxele pe care o să le plătească persoanele care își doresc să ducă mai departe experiența Squid Game o să fie împărțite. În principiu, 90% din bani o să intre în fondul de recompense, în timp ce 10% o să primească dezvoltatorii.

Cât despre jocul final al turneului, cei care o să participe la acesta o să fie nevoiți să achiziționeze un NFT, dar și să plătească suma de 33.450 de dolari. NFT-urile sunt disponibile pe site-ul oficial și unele prezintă diferite personaje din serialul care a ajuns să fie extrem de urmărit.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
POȘTA face ANUNȚUL! PENSIILE vor fi PLĂTITE. DATA exactă
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro