Criptomoneda care a avut o creştere colosală în ultimele 24 de ore. Are un succes răsunător

Criptomoneda care a avut o creştere colosală în ultimele 24 de ore. Are un succes răsunător
Mulți au fost surprinși. Ce criptomonedă a înregistrat o creștere colosală

O creștere uriașă s-a înregistrat la o cirptomonedă! Aceasta a fost creată după un serial extrem de îndrăgit de mulți oameni din întreaga lume, însă nimeni nu se aștepta ca în ultimele 24 de ore să crească cu 2400%. Succesul pe care îl are este unul colosal!

Ce criptomonedă a înregistrat o creștere uriașă

Criptomoneda SQUID a fost lansată după ce serialul Squid Game, disponibil pe Netflix, a avut parte de un succes răsunător printre internauți. Producția prezintă un show mortal prin care adulții încearcă să depășească diferite provocări pentru a ajunge la un premiu în bani.

SQUID a înregistrat o creștere de 2400% în ultimele 24 de ore. Aceasta este tranzacționată cu 2,22 dolari, ajungând la o capitalizare pe piață de peste 174 de milioane de dolari. Totuși, specialiștii au emis un avertisment cu privire la monda lansată în urma show-ului extrem de cunoscut.

Reprezentanții CoinMarketCap i-au sfătuit pe cei care își doresc să tranzacționeze criptomoneda să fie prudenți, mai ales pentru că au fost înregistrate mai multe rapoarte în care anumiți utilizatori nu au putut să vândă SQUID la casa de schimb Pancakeswap, însă motivele sunt încă neclare.

Squid Game, un adevărat fenomen

Totuși, chiar dacă nu se știe exact de ce anumiți utilizatori nu pot să vândă această monedă, ea prezintă o tehnologie antidumping. Cu acestea fiind spuse, deținătorii trebuie să îndeplinească anumite condiții înainte de a încerca să își vândă criptomonedele SQUID, potrivit CNBC.

Creșterea criptomonedei este datorată succesului de care are parte serialul Netflix. Aceasta a fost lansată ca fiind parte din proiectul Squid Game, o platformă criptografică de tip play-to-ear. Mulți abia așteaptă un turneu care o să fie lansat în luna noiembrie, imitându-se astfel 6 runde de jocuri din producție.

În joc nu o să fie plafonat bonusul final, în timp ce în serial premiul oferit pentru marele câștigător a fost de 38,5 milioane de dolari. De asemenea, nici numărul de participanți nu o să fie unul limitat, însă cei care își doresc să facă parte din turneu trebuie să plătească un preț prestabilit în jetoane.

Ce trebuie să știe toți fanii serialului Squid Game

Jucătorii o să fie nevoiți să achiziționeze și un NFT personalizat. Taxele pe care o să le plătească persoanele care își doresc să ducă mai departe experiența Squid Game o să fie împărțite. În principiu, 90% din bani o să intre în fondul de recompense, în timp ce 10% o să primească dezvoltatorii.

Cât despre jocul final al turneului, cei care o să participe la acesta o să fie nevoiți să achiziționeze un NFT, dar și să plătească suma de 33.450 de dolari. NFT-urile sunt disponibile pe site-ul oficial și unele prezintă diferite personaje din serialul care a ajuns să fie extrem de urmărit.

Urmăriți Playtech.ro și pe