Serialul Netflix care a detronat Squid Game în SUA. A fost lansat de o săptămână

Serialul Netflix care a detronat Squid Game în SUA. A fost lansat de o săptămână
Jocul Calamarului a facut ravagii in privinta audientei

Serialul Squid Game sau Jocul Calamarului a avut un real succes în toată lumea. El a devenit rapid numărul 1 în preferințele utilizatorilor de Netflix, fiind vizionat de milioane de oameni.

Serialul care a depășit Squid Game în SUA

Acum, serialul Squid Game a fost detronat de un alt serial extrem de interesant și popular printre tineri și adolescenți.

Netflix anunță că Squid Game a fost detronat duminică de seria thriller You de pe prima poziție din lista celor mai vizionate show-uri de pe Netflix în Statele Unite.

You a ajuns să detroneze Jocul Calamarului cu al treilea sezon, lansat pe 15 octombrie.

Squid Game a fost cel mai vizionat serial de pe Netflix în Statele Unite timp de 24 de zile. Serialul arată cum diferite categorii sociale de persoane din Coreea de Sud participă la jocuri inspirate din cele ale copilăriei, pentru a câștiga suma de 33 de milioane de euro.

Pierzătorii sunt uciși, iar serialul urmărește povestea câștigătorului, care își face procese de conștiință și se gândește dacă tot efortul și toată suferința au meritat. El câștigă suma imensă, dar când ajunge acasă își găsește mama moartă.

Ce se întâmplă în seria care a acaparat atenția privitorilor Netflix

Pe de altă parte, serialul You spune povestea unui cuplu de criminali care își cresc copilul nou-născut într-o suburbie. Seria este adaptată după cartea omonimă, scrisă de Caroline Kepnes. Deși pare povestea clasică de iubire, protagonistul este un psihopat.

El se îndrăgostește de o fată, iar obsesia lui iese la iveală rapid. Serialul este extrem de captivant, iar acțiunea curge rapid și intens. Nu e de mirare că noul sezon a fost așteptat cu sufletul la gură de milioane de fani.

Acum, sezonul 3 a a detronat Squid Game în preferințele utilizatorilor de Netflix. În luna septembrie, Netflix a făcut publice cifrele de audiențe privind cele mai populare seriale și filme.

Cel mai vizionat a fost primul sezon din Bridgerton, cu 82 de milioane de conturi, urmat de Lupin Part 1 și sezonul 1 din The Witcher, cu 76 de milioane de conturi. Numărul de conturi nu se traduce prin numărul de spectatori, pentru că multe persoane folosesc același cont.

În privința numărului de ore alocate, Bird Box conduce cu 282 milioane de ore de vizionare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI