Serialul care a creat panică printre părinţi. Tot mai mulţi copii copiază acest tip de comportament

Serialul care a creat panică printre părinţi. Tot mai mulţi copii copiază acest tip de comportament
Părinții sunt din ce în ce mai speriați după ce tinerii adoptă un comportament prezentat într-un serial faimos

Un cunoscut serial a schimbat comportamentul copiilor, așa că mulți încearcă să intre în pielea personajelor favorite. Între timp, mai mulți părinți sunt îngrijorați de schimbările din viața micuților, așa că specialiștii au transmis un semnal de alarmă pentru aceștia.

Ce serial i-a speriat pe părinți. Ce au observat la copii

Drama sud-coreeană Squid Game a fost urmărită de pe 111 milioane de conturi din lumea întreagă în doar 26 de zile de la lansare. Acest serial se află în top 10 în pest 94 de țări, prezentând viața oamenilor din lumea capitalistă, dorința de a avea bani, dar și fuga oamenilor de sărăcie.

Oficialii Netflix au fost surprinși de succesul pe care l-a avut acest serial în toată lumea, așa că mai mulți utilizatori au folosit alte platforme pentru a-și spune părerea despre drama sud-coreeană, sau pur și simplu pentru a adopta un anumit comportament pe care l-au observat la personaje.

În același timp, părinții nu au fost plăcut surprinși de alegerea copiilor după ce aceștia au fost uluiți de povestea spusă în serial. O adevărată isterie s-a creat în jurul jocurilor prezentate, ele fiind o adevărată inspirație pentru tineri și copii, chiar dacă unele sunt foarte violente.

Squid Game, serial fenomen. A creat o adevărată isterie în mediul online

Mai mulți directori de școli, profesori și părinți sunt îngrijorați de faptul că micuții reușesc să pună în practică provocările din serial și pe alte platforme din mediul online. În timp ce serialul este interzis minorilor sub 15 ani, tot mai mulți copii ajung să încerce jocurile expuse în drama sud-coreeană.

„Am văzut că pentru a vedea clipuri din serial copiii se folosesc de jocuri precum Roblox sau Minecraft.”, a transmis Melissa Henson, directoarea unei asociaţii de părinţi, potrivit Adevărul.

Specialiștii au sfătuit părinții să monitorizeze comportamentul micuților, dar și activitatea lor de pe alte platforme la care au acces pentru a nu exista probleme. De asemenea, directorii de școli au emis un semnal de alarmă, ținând cont că se tem ca tinerii să nu încerce provocările în instituțiile de învățământ.

Hwang Dong-hyuk, regizorul serialului, a venit cu această idee pentru drama sud-coreeană după ce jocurile i-au marcat copilăria. Acesta a prezentat povestea serialului în urmă cu 12 ani, însă, pe atunci, el era refuzat după ce i se spunea că ideea este îndepărtată de realitate.

Între timp, povestea din Squid Game a devenit din ce în ce mai apropiată de viața din zilele noastre, așa că reprezentanții Netflix s-au decis să îi ofere o șansă. Serialul a devenit un adevărat fenomen în toată lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI