Crimele lui Gheorghe Dincă, pas cu pas. Cum au fost ucise Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, potrivit DIICOT

Crimele lui Gheorghe Dincă, pas cu pas. Cum au fost ucise Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, potrivit DIICOT
Cum au fost ucise Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițianu au fost trimiși în judecată pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre. Procurorii DIICOT au emis un comunicat în care este prezentat modul în care cei doi au acționat în cazul uciderii Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Cum au fost ucise Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Sursa citată precizează că Gheorghe Dincă a luat-o pe Luiza la ocazie prin constrângere fizică și verbală și a condus până la intrarea în localitatea Dioști, unde a oprit și a imobilizat-o, legând-o cu o curea de centura de siguranță. Ulterior, a dus-o în locuința lui din Caracal.

„În timp ce se deplasa cu autoturismul, inculpatul a  aruncat din mers telefonul mobil al victimei în vegetația de pe marginea drumului național E 70. Inculpatul a adăpostit victima în perioada 14 – 17.04.2019 (în locuința sa din municipiul Caracal, judeţul OLT) prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală ținând-o permanent imobilizată de pat cu un lanț metalic, legată la ochi cu bandă adezivă, iar la mâini și la picioare cu sfoară/ bandă adezivă, în scopul exploatării sexuale în interes propriu, fapt care, potrivit legii, realizează conținutul constitutiv al infracțiunii de trafic de persoane”, precizează DIICOT.

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițianu au violat-o pe Luiza, iar după trei zile în care a ținut-o sechestrată, Dincă a lovit-o de mai multe ori în zonele vitale ale corpului, în timp ce tânăra era legată de pat.

Bunicul Luizei Melencu a oferit noi detalii înfiorătoare despre cazul Caracal

„Ulterior, după ce a constatat decesul victimei, în scopul ascunderii infracțiunii de omor calificat, a ars cadavrul acesteia într-un butoi metalic pe care îl deținea în curtea locuinței sale. Cenușa, fragmentele osoase și celelalte resturi rezultate în procesul de incinerare au fost transportate și abandonate în vegetație, cel mai probabil la 18.04.2019, în liziera de pădure amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal”, spun procurorii.

Monstrul din Caracal a folosit aceeași metodă și în cazul Alexandrei Măceșanu. După ce a dus-o în locuința sa, a legat-o cu un lanț și cu sfoară la mâini și la picioare, iar la ochi cu bandă adezivă.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, la 25.07.2019, în jurul orelor 12.00, după ce a telefonat familiei victimei minore, pentru a induce ideea că aceasta a părăsit voluntar teritoriul României, inculpatul a revenit la locuința sa, unde se afla sechestrată victima M.M.A.. Observând că aceasta a reușit să-și desfacă lanțul cu care era legată de pat, să își scoată banda adezivă de la ochi (fără a putea să se elibereze de sfoara groasă de la picioare) și că ținea în mână un telefon vechi găsit în cameră, având o atitudine total schimbată (victima minoră efectuase mai multe apeluri la SNAU 112, de pe telefonul găsit în camera inculpatului), lovindu-se și de refuzul categoric al victimei de a se mai supune tratamentului degradant și violurilor repetate, cu intenție,  i-a aplicat acesteia cel puțin o lovitură cu pumnul în zona capului și în timp ce se afla întinsă la pământ, a sugrumat-o cu ambele mâini, cauzându-i astfel decesul”, precizează DIICOT.

Ulterior, Dincă a ars cadavrul victimei, punându-l în același butoi metalic pe care îl deținea în curtea locuinței sale și pe care îl folosise și în cazul victimei precedente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI