CRBL, dezvăluiri despre situația actuală din Spania. Ce reguli există, după ce s-a mutat din România

CRBL, dezvăluiri despre situația actuală din Spania. Ce reguli există, după ce s-a mutat din România
CRBL, despre experiența șederii în Spania de până acum. Artistul a făcut noi dezvăluiri la PRO TV

CRBL s-a mutat din România în Spania în urmă cu mai bine de trei luni, pentru o perioadă nedeterminată. Deocamdată, toți membrii familiei au declarat că le e bine peste hotare, iar sărbătorile de iarnă i-au prins fericiți. Mai mult, și Moșul a găsit noua adresă, pentru a-i aduce cadoul fiicei lor, Alessia. Ce a mai spus artistul despre situația din noua casă și regulile cărora s-a conformat aflați mai jos.

CRBL, noi dezvăluiri despre traiul în Spania

CRBL a decis să o ia pe drumul bătătorit de Tataee de la BUG Mafia, mutându-se împreună cu familia în Spania, unde plănuiește să stea o perioadă de timp ori poate pentru totdeauna.  „Am testat zona, ne-a plăcut foarte mult și am zis că este mai bine așa pentru familia noastră. Este o nouă provocare, o nouă încercare și am vrut să găsesc mai multă liniște”, spunea artistul într-un interviu pentru PRO TV, la scurt timp după plecare.  Cântărețul a revenit cu noi detalii despre cum trăiește la căldură, cum au fost sărbătorile de iarnă pe malul mării și proiectul muzical pe care îl va demara curând.

„Și aici s-au impus regulile din România. Până la 00:00 aveam voie de Revelion și maximum șase oameni sau două familii. Ne-a găsit Moșul în Spania, ca să vezi. A găsit adresa și aici. Noi mai rămânem aici, asta e clar. Deocamndată, pentru mine e bine. Fetele au și ele o variantă. Eu o să dau drumul la treabă aici, cu muzica mea”, a declarat astăzi solistul, într-un interviu pentru ”Vorbește lumea”. 

„Momentan, este bine, dar niciodată nu spun că nu am să mă întorc acasă. Vedem ce o să fie”, a completat soția lui, Elena Vascu. 

„Mi-e dor un pic de acasă și de concerte”

Spania nu este necunoscută pentru vedetă. Prima dată a fost acolo în urmă cu cinci ani, într-o vacanță, revenind în urmă cu doi ani. El, soția Elena și fiica lor s-au simțit foarte bine acolo, le-a plăcut, așa că au dat o șansă acestui meleag mutându-se în 2019 în Benicassim, într-o casă chiar lângă plajă, pentru o perioadă nedefinită.

Casa este tot ce le trebuie, iar artistul și-a adus cu el cam toate cele de trebuință din România, cu excepția colecției de kendama. În schimb, a purtat în zbor toate sculele sale muzicale, pentru a-și face și acolo propriul studio.

„Ne integrăm ușor – ușor în comunitatea asta și pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă și de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum”, a declarat acesta într-un alt interviu pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI