09 nov. 2020 | 19:35

CRBL, decizie radicală. De ce a plecat definitiv din România

Știri generale
CRBL, decizie radicală. De ce a plecat definitiv din România
Motivul pentru care CRBL s-a mutat in Spania

Recent, CRBL a luat decizia de a se muta cu soția și fiica lor în Spania. Artistul a intrat în direct în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro Tv, unde a dezvăluit ce anume l-a determinat să facă aceste alegere.

De ce a plecat CRBL definitiv din România

CRBL și-a luat fiica și soția, și s-a mutat peste hotare. Spune că este o adevărată provocare, menită să-i aducă mai multă liniște.

„Am testat zona, ne-a plăcut foarte mult și am zis că este mai bine așa pentru familia noastră. Este o nouă provocare, o nouă încercare și am vrut să găsesc mai multă liniște. Deocamdată suntem într-o vacanță prelungită, nu trebuie să facem nimic, dar avem niște planuri pentru 2021 și trebuie să le punem în practică. Eu mă ocup acum de partea muzicală. De anul viitor, o să ne ocupăm de niște proiecte interesante. Planul este să rămânem aici.”, a declarat artistul în emisiunea prezentată de Cove și Adela Popescu.

”Eu am renăscut”

”Mi-am adus cu mine toate lucrurile din România, mai puțin colecția de Kendama, și lucrez mai departe la album. Fetele sunt foarte bine, Alexia merge la școală în continuare, ea a început un sistem de învățământ british în România și acum îl continuă, iar pentru Elena e… o vacanță prelungită. Din punct de vedere al educației sunt cu mult în urmă față de nivelul educațional din România, pe de altă parte sunt mult mai civilizați decât noi (n.red. spaniolii), se poartă mască non-stop și e ceva normal pentru că amenda este între 600 de euro și 600 de mii de euro. Eu, deocamdată, sunt ultimul din familie care vorbește spaniola, Elena vorbește mai bine, Alexia m-a depășit și învăț de la ea. Bineînțeles că ne-am făcut prieteni, ne integrăm așa ușor în comunitatea asta. Eu am renăscut și îmi place foarte mult aici, mi-e dor un pic de acasă și mi-e dor de concerte. Aș vrea ca de Crăciun să vin în țară, dar cred că nu mă lasă Covid-ul”, a declarat artistul CRBL.

CRBL a mai spus că mulți prieteni de-ai săi ar face pasul acesta, însă le lipsesc curajul și asumarea.

”Mulți prieteni de-ai mei ar face acest pas, dar le lipsesc curajul și asumarea. Dacă noi trei am decis că este mai bine așa, ne-am luat viața în mâini și am plecat pur și simplu”, a mai spus fostul concurent al emisiunii ”Asia Express” la emisiunea Vorbește lumea.

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro