De ce s-a mutat CRBL, de fapt, în Spania. S-a aflat abia acum motivul adevărat

De ce s-a mutat CRBL, de fapt, în Spania. S-a aflat abia acum motivul adevărat
CRBL s-a mutat în Spania în urmă cu aproape patru luni. Adevăratul motiv pentru care a făcut această schimbare

Eduard Mihail Andreianu repeta în stațiile de metrou, strângea bani ca să își facă vreo poftă de la fast-food, iar în zilele bune împărțea o pizza cu Smiley și Marius Moga. A dormit și de foame, mărturisea artistul într-un interviu pentru Kanal D, în urmă cu mulți ani. Purta încălțămine de la second hand, dar apoi s-a aprins reflectorul. Eduard a devenit CRBL și „de unde eram praf, acum slipesc pe autobuz”, cum cântă chiar el într-o piesă. A atins celebritatea, iar acum pare că s-a îndepărtat de ea. Deunăzi declara că nu vrea să mai apară la TV, apoi s-a mutat în Spania. Motivul.

CRBL a plecat definitiv din România. De ce s-a mutat în Spania?

CRBL a părăsit România de mai bine de trei luni, optând pentru un alt mediu, într-o altă țară. El, împreună cu soția și fiica, au pornit într-o experiență nouă la mai bine de 3.000 de kilometri distanță de casă, în Spania. Familia a descoperit ce presupune să locuiești într-o casă pe plajă și ce bucurii le aduce briza mării dimineața. Deși toți membrii își doresc să rămână definitiv acolo, deocamdată este doar o probă de acomodare. Cât despre motivul pentru care solistul a decis să lase totul în spate, a fost doar o curiozitate la care soția și fiica au răspuns.

„Am făcut pasul ăsta acum câțiva ani. Pentru ea nu este un șoc, știe engleză foarte bine și vom încerca tot o școală de genul. Am plecat cu Alessia și Elena să vedem, am putea să? Clar este o țară urâtă, dar ce să faci. Eu sunt în continuare legat de România, dar vrem să încercăm ceva nou, vom vedea ce va ieși”, a declarat CRBL. 

Nu s-a lăsat de muzică

Chiar dacă a plecat din România cu gândul de a rămâne în altă parte a lumii, puținele lucruri cu care a plecat le-a luat în zborul către Spania. A omis colecția de kendama, dar și-a adus cu el toată aparatura muzicală, pentru a-și crea propriul studio în noua casă.

„Fetele sunt foarte bine, Alessia merge la școală în continuare. A început un sistem de învățământ british în România și acum îl continuă. Pentru ea este o bucurie că face acea școală. V-am spus, suntem într-o vacanță prelungită. În 2021 ne vom apuca de niște proiecte foarte interesante. Ne integrăm ușor – ușor în comunitatea asta și pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă și de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum”, a povestit artistul la emisiunea “Vorbește Lumea”, de la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI