02 feb. 2022 | 23:52

Covid-19 în familia Flaviei Mihășan. Cum se simte vedeta, dar și copiii ei

Monden
Covid-19 în familia Flaviei Mihășan. Cum se simte vedeta, dar și copiii ei
Covid-19 în familia Flaviei Mihășan: cum se simt cei patru?

Fanii fostei asistente de la emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ au luat la cunoștință recent că toată familia vedetei trece prin momente mai puțin bune. Mai exact, celebra dansatoare, soțul și copiii au fost testați pozitiv cu coronavirus. Blondina a venit acum cu ultimele detalii despre starea de sănătate a acestora. Cei care îi iubesc s-au îngrijorat teribil când au auzit noile vești. Cum se simte familia și ce mărturii face Flavia despre această perioadă?

Toată familia Flaviei Mihășan a fost confirmată cu COVID-19

Flavia Mihășan și familia ei traversează o perioadă mai puțin plăcută. Cei patru au fost recent confirmați cu noul Coronavirus. Chiar dansatoarea a declarat în direct la un post TV că ea, soțul și ambii băieței au fost testați pozitiv cu virusul chinez care face zilnic ravagii în toate colțurile lumii.

Se pare că aceștia ar fi ieșit recent în parc, unde au luat contact cu un grup de prieteni. Câteva zile mai târziu, vedetele au fost confirmate pozitiv cu COVID-19. Simptomele virusului și-au făcut apariția destul de repede, iar majoritatea au avut dureri puternic de cap.

Flavia a confirmat acest lucru și a subliniat că este vorba despre o formă ușoară, astfel că nu au avut nevoie de intervenția medicilor până acum. De asemenea, ea a ținut să-și liniștească fanii și să le spună că se simt foarte bine și mai au de stat în casă încă patru zile.

„Prea ne-a ocolit covidul ăsta… până acum”

Unica problemă întâmpinată în special pentru copii a fost plictiseala, pentru că cei mici erau obișnuiți să iasă aproape zilnic din casă să se joace în parc, la aer curat. Dansatoarea a susținut că se bucură pentru faptul că sunt bine cu toții și că sigur vor trece rapid și peste aceste momente.

„Cred ca am fost asimptomatici. Am avut doar niste dureri de cap. Ne-am întâlnit cu niște oameni care am aflat apoi că au fost pozitivi. Mai avem de stat patru zile, totul este ok. Chair suntem foarte norocoși. (..) Plictiseala este mare, pentru copii mai mult, că eu aș putea să dorm toată ziua.”, a declarat Flavia Mihășan la Antena Stars.

„Prea ne-a ocolit covidul ăsta… până acum. Suntem toți patru bine. Carol a avut puțină febră prima zi și-o noapte, dar cam atât. Bebe e bine și el, iar noi la fel. Acum… nu ne rămâne decât să găsim activități prin care să-și consume energia MULTĂ pe care o au, pe care zilnic o consumau afară”, a mai detaliat aceasta.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Efectul postului intermitent asupra metabolismului. Rezultatele testelor pe voluntari
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro