Cove, luat la mişto în direct. Incredibil cine a ajuns să îl ironizeze

Cove, luat la mişto în direct. Incredibil cine a ajuns să îl ironizeze
Cove, luat la mişto în direct

Superba Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, a venit azi în emisiunea ”Vorbește Lumea”, de la Pro TV. Tânăra a povestit că studiază Regia de Film la Londra, dar a ținut să îl ironizeze și pe Cove, spunând că, de fapt, el este actorul ei preferat. Cum a reacționat prezentatorul, dar și ce anume a spus, aflați în rândurile ce urmează.

Cove, luat la mişto în direct

Fiica Ingrid Vlasov, Noelle, considerată cea mai frumoasă fetiță din România, a crescut. Aceasta a venit azi în platoul emisiunii Vorbește lumea și a povestit ce planuri are. Tânăra studiază acum la Londra. A mărturisit că pasiunea ei este arta, căreia îi dedică tot timpul.

”Am ales tot creația, prin film. Am ales regia, filmul, actoria. Pasiunea există de câțiva ani, dar studiul a apărut recent si voi studia mai profund din septembrie. De un an m-am mutat în Londra. Este un oraș multicultural si acest contact cu alte culturi iti ofera perspectiva.

M-am acomodat cu colegii, sunt inconjurata de multi oameni. Nu am simtit vreo discriminare, dar lumea e multa, oameni putini. Sunt si cativa romani acolo unde studiez eu. M-am consultat cu mama si a fost fericita ca mi-am gasit o pasiune si imi urmez visul”, a mărturisit Noelle.

Reacția lui Cove

Noelle a fost întrebată de Gabriel Coveșeanu și care este actorul ei preferat. Fără să ezite, superba tânără a răspuns:

”Actorul meu preferat e Gabriel Coveseanu”, a spus aceasta, iar Cove a izbucnit în hohote de râs:

”Nu a mai facut nimeni misto de mine de foarte mult timp”, a spus actorul.

Noelle a spus și ce planuri de vacanță are. Va merge împreună cu familie ei în Italia, țara ei preferată.

”Cand sunt in Londra, mi-e dor de lucrurile mici. Mi-e dor sa ii simt parfumul mamei. Eu sunt vegana, iar Londra este foarte variată în acest sens. Eu nu traiesc pentru mancare, ci pentru arta. In curand vom pleca in Italia, este tara mea preferata„, a spus Noelle.

Noelle Vlasov este fiica designerului Ingrid Vlasov și a manechinului de mare succes din anii 2000, Marian Nedelcu. Mama ei povestea, la un moment dat, că fiica i-a moștenit preocuparea pentru modă și frumusețe:

„Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI