Costi Ioniță este burlac! De ce s-a despărțit de iubita cu 23 de ani mai tânără decât el EXCLUSIV

Costi Ioniță este burlac! De ce s-a despărțit de iubita cu 23 de ani mai tânără decât el EXCLUSIV
Ce declaratii face artistul

La finele anului trecut, Costi Ioniță se afișa cu o brunetă focoasă, deloc diferită față de femeile la brațul cărora apărea artistul. Deși pronosticurile erau favorabile relației și părea că artistul și-a găsit în sfârșit jumătatea, relația dintre ei nu a trecut la un alt nivel, ci s-a ajuns la inevitabila despărțire. 

Costi Ioniță e singur

Dacă din punct de vedere profesional îi merge din ce în ce mai bine, atât melodiile lui, cât și cele ale artiștilor pentru care compune muzică, fiind pe primele locuri în topuri, pe plan amoros Costi Ioniță nu se poate lăuda cu aceleași realizări.

Ajuns la 44 de ani, vârstă pe care a împlinit-o luna trecută, artistul este în continuare singur. Culmea este că nu mai are prea multe pretenții atunci când invită o domnișoară în viața lui.

Nu mai caută perfecțiunea, nici frumusețea absolută, ci doar o chimie puternică cu ea. Cel puțin așa susține Ioniță. 

Ultima iubită, cu 23 de ani mai tânără decât el

Ultima relație a lui Costi a fost cu tânăra Larisa Ebervein, cu 23 de ani mai tânără decât el. Artistul a trecut peste faptul că a fost iubita lui Andrei Poptelecan, concurent al emisiunii „Puterea dragostei” și că a ținut prima pagină a ziarelor după ce a fost implicată într-un scandal cu Ionel Dănciulescu, pe vremea când acesta era director genera la Dinamo.

Atunci, după un meci pierdut de Dinamo, Dănciulescu a intrat în gura fanilor pentru că, la nici cinci minute după ce s-a fluierat finalul meciului, îi dădea like-uri Larisei la pozele postate de aceasta pe Instagram. Fără voia ei, atunci tânăra a intrat în atenția presei. 

Iubita s-a întors în Arad, iar Costi a plecat în America

Costi nu a băgat de seamă acest scandal atunci când a invitat-o în oraș pe fosta baschetbalistă de la FCC ICIM Arad, însă atunci când lucrurile păreau că se așează, cei doi și-au spus adio. În momentul de față tânăra s-a întors în Arad, orașul natal, alături de familia ei, iar Costi a plecat în America. 

Nu au fost compatibili din punct de vedere spiritual 

De când practică yoga și meditația, celebrul compozitor caută ca femeia de lângă el să aibă același stil de viață. Însă cum yoga și meditația nu este pentru oricine, puține sunt femeile care au aceleași idealuri ca ale sale.

Ce-i drept, artistul susține că nu mai ține cont nici de frumusețe, nici de caracter, ci doar de compatibilitatea spirituală. 

„Pentru ca un cuplu să fie fericit este nevoie de cinci elemente. Compatibilitate fizică și sexuală, compatibilitate emoțională, cea motrică, compatibilitatea intelectuală.

Acestea patrru sunt pentru majoritatea oamenilor, însă mai exită un punct. Chiar m-am despărțit de o femeie superbă din acest motiv: compatibilitate spirituală.

Trebuie să înțelegem că nu suntem doar carne și oase. Femeia de lângă mine trebuie să înțeleagă că este ceva și dincolo de aparențe.

Pentru mine acest punct este foarte important”, a povestit Costi la o emisiune TV. Se pare că Larisa nu a trecut acest test, căci nu a primit prea multe șanse de la celebrul compozitor.