26 aug. 2021 | 20:40

Ce cultivă Costi Ioniță în spatele casei sale. Ireal ce a făcut fostul concurent de la Survivor

Monden
Ce cultivă Costi Ioniță în spatele casei sale. Ireal ce a făcut fostul concurent de la Survivor
Ce cultiva Costi Ionita in spatele casei sale. Ireal ce a facut fostul concurent de la Survivor

Costi Ioniță nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este unul dintre cei mai cunoscuți producători muzicali din România și de peste hotare, iar în ultimii doi ani piesele realizate de el pentru cei mai populari artiști din țară au devenit hituri peste noapte. Vedeta a câștigat și mai multă notorietate de când a participat la Survivor România sezonul 2, acolo unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. Ce a ajuns să cultive vedeta chiar la el în curte.

Ce legume cultivă Costi Ioniță în propria sa grădină

Deși este extrem de popular și se bucură de simpatia a milioane de fani din toate colțurile planetei, Costi Ioniță este o persoană destul de discretă în ceea ce privește viața lui personală. De exemplu, puțini sunt cei care știu că celebrul artist este vegan de câțiva ani, iar la 43 de ani a mărturisit că este bucuros de faptul că a adoptat un stil de viață sănătos.

De când a părăsit competiția Survivor România, Costi Ioniță s-a întors la viața lui de acasă, acolo unde promovează un stil de viață sănătos. Recemt, producătorul muzical le-a arătat urmăritorilor săi de pe TikTok cum cultivă roșii în curtea din spatele casei sale, pentru a consuma legume cât se poate de proaspete și lipsite de E-uri.

Costi Ioniță este vegetarian de aproape o decadă, iar de doi ani de zile a devenit și vegan, renunțând să consume produse lactate de orice fel. Mai mult de atât, fostul Faimos a participat la emisiunea Chefi la Cuțite și i-a impresionat pe cei trei jurați cu un preparat inedit.

„Sunt vegan. Dacă aș prinde un pește, aș face troc, l-aș da la schimb pe o nucă de cocos. Sunt vegan de 2 ani de zile și vegetarian de 9 ani, n-am mai pus carne în gură. Dacă nu făceam chestia asta nu știu dacă mai ajungeam aici.

Am avut o problemă de sănătate și un doctor chirurg de la noi din țară mi-a zis nu mai mânca carne dacă vrei să te refaci și asta a fost pentru mine un semn“, a declarat Costi Ioniță în emisiunea „Chefi la cuțite“.

Mama lui Costi Ioniță a devenit și ea vegană

Celebrul producător muzical s-a confruntat cu probleme grave de sănătate în trecut, iar medicii au fost cei care i-au recomandat să facă o schimbare în ceea ce privește stilul său de viață.

Costi Ioniță spune că mama lui îi calcă pe urme și a adoptat și ea alimentația vegană, lucru care i-ar fi prelungit viața, conform spuselor fostului concurent de la Survivor România.

„Mama are 77 de ani, și ea este vegană (…) Și-a prelungit viața renunțând la carne. Mortăciunile aduc în tine moarte. Ea a înțeles acest lucru, mulți oameni nu înțeleg asta. Merg pe alte principii, strict chimice. Omul nu trebuie să se hrănească doar cu mâncare, pentru ale trupului, ci și pentru ale sufletului“, a completat artistul în cadrul aceleiași emisiuni TV.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro