Ce cultivă Costi Ioniță în spatele casei sale. Ireal ce a făcut fostul concurent de la Survivor

Ce cultivă Costi Ioniță în spatele casei sale. Ireal ce a făcut fostul concurent de la Survivor
Ce cultiva Costi Ionita in spatele casei sale. Ireal ce a facut fostul concurent de la Survivor

Costi Ioniță nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este unul dintre cei mai cunoscuți producători muzicali din România și de peste hotare, iar în ultimii doi ani piesele realizate de el pentru cei mai populari artiști din țară au devenit hituri peste noapte. Vedeta a câștigat și mai multă notorietate de când a participat la Survivor România sezonul 2, acolo unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. Ce a ajuns să cultive vedeta chiar la el în curte.

Ce legume cultivă Costi Ioniță în propria sa grădină

Deși este extrem de popular și se bucură de simpatia a milioane de fani din toate colțurile planetei, Costi Ioniță este o persoană destul de discretă în ceea ce privește viața lui personală. De exemplu, puțini sunt cei care știu că celebrul artist este vegan de câțiva ani, iar la 43 de ani a mărturisit că este bucuros de faptul că a adoptat un stil de viață sănătos.

De când a părăsit competiția Survivor România, Costi Ioniță s-a întors la viața lui de acasă, acolo unde promovează un stil de viață sănătos. Recemt, producătorul muzical le-a arătat urmăritorilor săi de pe TikTok cum cultivă roșii în curtea din spatele casei sale, pentru a consuma legume cât se poate de proaspete și lipsite de E-uri.

Costi Ioniță este vegetarian de aproape o decadă, iar de doi ani de zile a devenit și vegan, renunțând să consume produse lactate de orice fel. Mai mult de atât, fostul Faimos a participat la emisiunea Chefi la Cuțite și i-a impresionat pe cei trei jurați cu un preparat inedit.

„Sunt vegan. Dacă aș prinde un pește, aș face troc, l-aș da la schimb pe o nucă de cocos. Sunt vegan de 2 ani de zile și vegetarian de 9 ani, n-am mai pus carne în gură. Dacă nu făceam chestia asta nu știu dacă mai ajungeam aici.

Am avut o problemă de sănătate și un doctor chirurg de la noi din țară mi-a zis nu mai mânca carne dacă vrei să te refaci și asta a fost pentru mine un semn“, a declarat Costi Ioniță în emisiunea „Chefi la cuțite“.

Mama lui Costi Ioniță a devenit și ea vegană

Celebrul producător muzical s-a confruntat cu probleme grave de sănătate în trecut, iar medicii au fost cei care i-au recomandat să facă o schimbare în ceea ce privește stilul său de viață.

Costi Ioniță spune că mama lui îi calcă pe urme și a adoptat și ea alimentația vegană, lucru care i-ar fi prelungit viața, conform spuselor fostului concurent de la Survivor România.

„Mama are 77 de ani, și ea este vegană (…) Și-a prelungit viața renunțând la carne. Mortăciunile aduc în tine moarte. Ea a înțeles acest lucru, mulți oameni nu înțeleg asta. Merg pe alte principii, strict chimice. Omul nu trebuie să se hrănească doar cu mâncare, pentru ale trupului, ci și pentru ale sufletului“, a completat artistul în cadrul aceleiași emisiuni TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI