Record ireal pentru Costi Ioniță în cariera sa: „Nu știu câți români se pot lăuda cu acest lucru”

Record ireal pentru Costi Ioniță în cariera sa: „Nu știu câți români se pot lăuda cu acest lucru”
Costi Ioniță are o carieră spectaculoasă. Ce a mai făcut acum

Costi Ioniță a dat lovitura! Acesta se bucură de foarte mult succes și are fani în toată lumea. Românii apreciază fiecare piesă pe care o lansează, așa că munca lui a fost răsplătită! El a reușit să ajungă la un record ireal în cariera lui spectaculoasă.

Costi Ioniță, reușită uluitoare. Ce a făcut

Costi Ioniță se mândrește cu reușita lui! Acesta a fost nominalizat pentru a doua oară la premiile Grammy. El a lucrat la albumul lui Sean Paul, ‘Live N Livin’, dar și la albumul lansat de Jesse Royal, ‘Positive Vibration’, alături de alți compozitori. Evenimentul o să aibă loc pe 31 ianuarie.

Ambele au fost nominalizate la premiile Grammy 2022 pentru categoria ‘Cel mai bun album reggae’. Una dintre cele mai de succes piese înregistrate pentru albumul lui Sean Paul, ‘Go Down Deh’, a înregistrat peste 34 de milioane de vizualizări pe YouTube. Costi Ioniță este co-autor la această melodie.

„Să știți că vă reprezint”

În 2012, Costi Ioniță a mai fost nominalizat la premiile Grammy pentru un album la care și-a adus contribuția, anume ‘Summer in Kingston’. Acesta a primit o nominalizare la categoria ‘Cel mai bun album raggae’. Acum, producătorul se mai bucură de o reușită colosală!

„Cred că este o performanță, nu știu câți români se pot lăuda cu acest lucru. Oriunde mă aflu să știti că vă reprezint.”, a spus Costi Ioniță pentru money.ro.

Ce le-a transmis Costi Ioniță fanilor

De asemenea, Costi Ioniță nu a uitat de admiratorii săi. Acesta le-a mărturisit tuturor că reprezintă românii oriunde ar merge și este mândru de faptul că s-a născut în România. El este extrem de fericit pentru că a fost nominalizat pentru a doua oară la premiile Grammy.

„Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică.

Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici.

Trebuie să știti că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români.

Eu sunt mândru că sunt român, știu din ce neam fac parte, știu ce gene am în mine și din ce strămoși ne tragem cu toții.

De aceea vreau să știti că mâine voi lansa și un proiect special care să ne aducă aminte și să ne facă să ne reconectăm la valorile acestui neam: poporul român.”, a zis el, pe Facebook.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe