Cosmin Seleși, clipe cumplite din cauza unui medic. Ce diagnostic i-ar fi pus fiului său, Tudor

Cosmin Seleși, clipe cumplite din cauza unui medic. Ce diagnostic i-ar fi pus fiului său, Tudor
Cosmin Selesi, clipe cumplite din cauza unui medic. Ce diagnostic i-ar fi pus fiului sau, Tudor

Cosmin Seleși se poate declara un bărbat fericit și împlinit pe plan personal, bucurându-se de dragostea necondiționată a soției sale și a copiilor săi. Cu toate acestea, actorul a mărturisit că, acum câțiva ani, a trecut prin momente cumplite, atunci când un medic i-a pus, din greșeală, un diagnostic crunt fiului său Tudor.

Un medic i-a pus un diagnostic greșit fiului lui Cosmin Seleși

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, reușind să cucerească milioane de români cu, șarmul, carisma și simțul său dezvoltat al umorului.

Fostul prezentator de la Te Cunosc de Undeva are o carieră fulminantă și o familie fericită, considerându-se un bărbat împlinit pe toate planurile. Cu toate acestea, în spatele zâmbetului său s-a aflat, acum câțiva ani, o sperietură de zile mari.

Cosmin Seleși a povestit, recent, momentele cumplite prin care a trecut atunci când fiul său Tudor a fost diagnosticat greșit cu Sindromul Down, la doar trei anișori. Totul a început când artistul a observat că băiatul său se comportă agresiv în societate și s-a dus să ceară părerea specialiștilor.

„Am mers cu el la psiholog de la trei ani jumătate, pentru că bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el. Bătea copiii la grădiniță. Am fost la cineva și un psiholog mi-a zis: „Vezi că are sindromul Down” și să mă duc cu el la psihiatru.

M-am dus la grădiniță, i-am spus directoarei și ea a zis: „Poftim? Nu există așa ceva. Tudor? Nu.” Eram terminat.”, i-a povestit Cosmin Seleși soțului Andrei, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

„Mi s-a schimbat viața total după ce a venit Tudor pe lume!”

În cadrul aceluiași podcast, Cosmin Seleși a menționat cât de diferiți sunt copiii săi, Ilinca și Tudor, deși ambii sunt născuți în aceeași zodie. În timp ce fiica lui este bătăioasă și puternică, fratele său pare a fi mai sensibil.

„Mi s-a schimbat viața total după ce a venit Tudor pe lume. În momentul ăla am cunoscut un sentiment de iubire pe care nu-l mai cunoscusem niciodată în viața mea.

Este în continuare din ce în ce mai mult. După care a venit Ilinca pe lume, am fost doborât de ea. Îl iubesc pe Tudor de mor, dar Ilinca este ceva… mă sperie gândul că peste cinci ani va fi altfel.

Tudor e foarte sensibil, e un om tare bun. Într-un cantonament, unul din gașcă l-a agresat. Atunci mi-a zis: Tata, nu pot să-ți spun. Ei sunt prietenii mei și le fac rău. Ilinca e mai hotărâtă.

Am reușit să-i creștem pe amândoi astfel încât să înțeleagă ce se poate și ce nu se poate, Tudor se mai supără, dar Ilinca dacă vrea să obțină ceva cu adevărat, o să obțină. Ea e mai bătăioasă, se joacă doar cu băieți, face karate”, a completat vedeta de televiziune.

Urmăriți Playtech.ro și pe