Cosmin Olăroiu, aproape de o nouă mutare genială. Câți bani poate câștiga acum

Cosmin Olăroiu, aproape de o nouă mutare genială. Câți bani poate câștiga acum
Mutare neasteptata

Cosmin Olăroiu e pe cale să dea o lovitură importantă. Fostul antrenor al Stelei și al lui FC Național pare a fi aproape să semneze cu o nouă echipă.

Cosmin Olăriu, aproape de a da o lovitură importantă

După ce a stat departe de teren în urma despărțirii de echipa chineză Jiangsu Suning, Cosmin Olăriu e pe cale să facă o mutare importantă.

Fostul antrenor al Stelei este pe lista grupării arabe Al Nasr, din Arabia Saudită. Echipa a pierdut sâmbătă marele meci cu Al Ittihad, echipă condusă de Cosmin Contra.

Se pare că Olăriu ar urma să antreneze echipa arabă pentru 3 milioane de euro. La Nasr a fost dat afară fostul antrenor Mano Menez și acum se caută alte opțiuni pentru postul de antrenor al echipei.

„Am decis încheierea contractului cu antrenorul brazilian Mano Menez. Îi dorim succes!”, se arată într-un comunicat oficial al clubului.

Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli, naţionala Arabiei Saudite, Shabab Dubai sunt alte echipe importante la care Olăroiu a ajuns din zona Orientului.

El a făcut o imagine bună în China cu Jiangsu Suning, dar clubul a avut câteva probleme financiare și a dat faliment, motiv pentru care Olăriu a trebuit să se reorienteze.

Olăriu, criticat dur de fostul portat Al Hilal

Anul trecut, fostul portat ar celor de la  Al Hilal, Al-Otaibi a lansat un atac asupra lui Cosmin Olăriu, despre care spune că este un antrenor laș.

„Cosmin este un antrenor las si se teme sa pedepseasca marile staruri. Nu a fost strict si aceasta este o mare problema.

A vrut sa scape de mine si am avut probleme cu el. Ma ignora la antrenamente si meciuri. S-a purtat gresit si cu mine de mai multe ori, din acest motiv am si fost indepartat de la echipa”, a declarat Al-Otaibi pentru Radio UMF.

Hasan Al Otaibi a jucat pentru Al Hilal până în 2013. În 2007 a fost împrumutat de Cosmin Olăriu la altă echipă și s-a întors când antrenorul român a plecat de pe banca saudiților.

Cosmin Olăriu a antrenat echipa Al Hilal între 2007 și 2009.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI