21 sept. 2021 | 09:01

Cosmin Olăroiu, aproape de o nouă mutare genială. Câți bani poate câștiga acum

Sport
Cosmin Olăroiu, aproape de o nouă mutare genială. Câți bani poate câștiga acum
Mutare neasteptata

Cosmin Olăroiu e pe cale să dea o lovitură importantă. Fostul antrenor al Stelei și al lui FC Național pare a fi aproape să semneze cu o nouă echipă.

Cosmin Olăriu, aproape de a da o lovitură importantă

După ce a stat departe de teren în urma despărțirii de echipa chineză Jiangsu Suning, Cosmin Olăriu e pe cale să facă o mutare importantă.

Fostul antrenor al Stelei este pe lista grupării arabe Al Nasr, din Arabia Saudită. Echipa a pierdut sâmbătă marele meci cu Al Ittihad, echipă condusă de Cosmin Contra.

Se pare că Olăriu ar urma să antreneze echipa arabă pentru 3 milioane de euro. La Nasr a fost dat afară fostul antrenor Mano Menez și acum se caută alte opțiuni pentru postul de antrenor al echipei.

„Am decis încheierea contractului cu antrenorul brazilian Mano Menez. Îi dorim succes!”, se arată într-un comunicat oficial al clubului.

Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli, naţionala Arabiei Saudite, Shabab Dubai sunt alte echipe importante la care Olăroiu a ajuns din zona Orientului.

El a făcut o imagine bună în China cu Jiangsu Suning, dar clubul a avut câteva probleme financiare și a dat faliment, motiv pentru care Olăriu a trebuit să se reorienteze.

Olăriu, criticat dur de fostul portat Al Hilal

Anul trecut, fostul portat ar celor de la  Al Hilal, Al-Otaibi a lansat un atac asupra lui Cosmin Olăriu, despre care spune că este un antrenor laș.

„Cosmin este un antrenor las si se teme sa pedepseasca marile staruri. Nu a fost strict si aceasta este o mare problema.

A vrut sa scape de mine si am avut probleme cu el. Ma ignora la antrenamente si meciuri. S-a purtat gresit si cu mine de mai multe ori, din acest motiv am si fost indepartat de la echipa”, a declarat Al-Otaibi pentru Radio UMF.

Hasan Al Otaibi a jucat pentru Al Hilal până în 2013. În 2007 a fost împrumutat de Cosmin Olăriu la altă echipă și s-a întors când antrenorul român a plecat de pe banca saudiților.

Cosmin Olăriu a antrenat echipa Al Hilal între 2007 și 2009.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro