Cosmin Olăroiu a fost jefuit în Italia. Ireal ce i-a făcut hoțul, în plină stradă

Cosmin Olăroiu a fost jefuit în Italia. Ireal ce i-a făcut hoțul, în plină stradă
Cosmin Olăroiu, jefuit în Italia. Cum s-a întâmplat totul?

Fanii lui Cosmin Olăroiu sunt șocați de cele întâmplate acestuia recent. Sportivul a fost jefuit în Italia. Ce a făcut hoțul în timp ce se afla în plină stradă? Cum s-a petrecut totul?

Cosmin Olăroiu, jefuit în Italia: ce a făcut hoțul?

Cosmin Olăroiu a fost jefuit în Italia recent. Gestul hoțului a șocat pe toată lumea din jur, dar mai ales pe sportivul nostru. Antrenorul a căzut pradă hoților în timp ce se afla în vacanță. Evenimentul s-a petrecut pe o stradă cunoscută din Milano, în timp ce el se plimba cu soția sa, moment în care a fost abordat de o persoană, arată ilgiorno.it.

Cea din urmă l-a îmbrățișat pe sportiv, ulterior a fugit cu tot cu ceasul său. Hoțul a plecat în mare grabă pe un scuter, ulterior Olăroiu și-a dat seama că nu mai avea ceasul la mână. Antrenorul purta în acea zi un model de la brand-ul de lux Richard Mille.

Bărbatul a mers la poliția din Milano și a făcut o plângere, iar acum autoritățile încearcă să-l găsească pe vinovat. La moment nu se cunoaște identitatea acestuia și nici dacă ar fi vorba despre un român care l-ar fi recunoscut.

„Există un risc în tot ceea ce faci”

Cosmin Olăroiu este liber de contract din luna februarie, moment în care s-a despărțit de Jiangsu FC. Acesta a dezvăluit atunci că a fost contactat de oficialii unei echipe din Liga 1, dar nu a dat un nume.

„Da! O echipă! Pot să plec în orice proiect cu oricine, curaj am, minte îmi mai trebuie. Nu îmi e frică să plec la drum, dar există un risc în tot ceea ce faci. Merită să riști pentru un anumit lucru? Aici trebuie să îți dai răspunsul”, a detaliat sportivul.

Amintim că românul a decis să plece de la clubul anterior, după disputele avute cu aceștia pe tema randamentului echipei în campionat și după reducerea substanțială a salariilor. Hotărârea a fost una previzibilă, au fost de părere fanii săi.

„Îmi pare foarte rău pentru suporteri şi pentru grupul de jucători de care sunt foarte ataşat. Noi, stafful, n-am vrut să se ajungă la această despărţire de Jiangsu Suning. Cred că meritam mai mult respect pentru contribuţia pe care am avut-o la realizarea acestor performanţe cu echipa.

Sunt dezamăgit, foarte dezamăgit. După ce am câştigat titlu am primit un mesaj de la preşedinte. L-am primit prin secretara lui, în care mi-a zis ”felicitări” şi atât. Nimeni din club, şi aici vorbesc de patroni, nu vorbesc de preşedintele executiv sau alţi oameni din club, în rest nimeni”
Cosmin Olăroiu (Sursa: Telekom Sport)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI