Cosmin Olăroiu a plecat din China. De ce a luat decizia neașteptată

Cosmin Olăroiu a plecat din China. De ce a luat decizia neașteptată
Cosmin Olăroiu s-a despărțit de chinezii de la Jiangus Suning

După ultimele prestații din campionat și tensiunile dintre oficialii clubului Jiangsu Suning și antrenor, a venit bomba. Cosmin Olăroiu și-a luat la revedere de la China, renunțând la contractul pe care îl avea cu gruparea chineză. Antrenorul campion a fost extrem de dezamăgit, iar decizia era deja prevestită de la începutul anului.

Cosmin Olăroiu s-a despărțit de chinezii de la Jiangus Suning

Cosmin Olăroiu, antrenorul campion al echipei Jiangsu a dat vestea proasta acționarilor culbului. Românul a deis să renunțe la echipa chineză, după disputele avute cu aceștia pe tema randamentului echipei în campionat și după reducerea substanțială a salariilor.

Noul campion al diviziei Cosmin Olăroiu și-a exprimat public dezamăgirea față de echipa Jiangsu atunci când a fost intervievat. Deci ce s-a întâmplat?

Se pare că totul a plecat de la refuzul federației de nu micșora salariile și, clar de la prestația slabă a echipei. Decizia a fost una previzibilă, având în vedere disputele din ultima perioadă între român și oficialii clubului.

Antrenorul campioanei echipei Jiangsu a spus că nu a văzut sinceritatea în promisiunile oficialilor clubului. În același context, recent Cosmin Olăroi declara că încă mai avea contract de un an cu echipa Jiangsu și era dispus să respecte detaliile contractului, dar clubul trebuia să-și respecte promisiunile. Înaintea plecării lui Olăroiu, un jucător de bază, Teixeira părăsea echipa după refuzul negocierilor contractuale din partea oficialilor.

„Îmi pare foarte rău pentru suporteri şi pentru grupul de jucători de care sunt foarte ataşat. Noi, stafful, n-am vrut să se ajungă la această despărţire de Jiangsu Suning.

Cred că meritam mai mult respect pentru contribuţia pe care am avut-o la realizarea acestor performanţe cu echipa.”, a declarat Olăroiu celor de la Telekom Sport.

”Sunt dezamăgit, foarte dezamăgit”

Decizia de a părăsi gruparea chineză, așa cum spuneam mai devreme, era un previzibilă, în contextul divergențelor din interiorul clubului. În declarația dată celor de la Telekom Sport, Comsin Olăroiu nu a spus ce planuri de viitor are, dar cert se va întoarce în România, pentru o perioadă.

Deja aici are afaceri în imobiliare care-i merg bine, și poate ar fi momentul să se ocupe mai mult de ele. În interviul acordat antrenorul român a recunoscut că a pelcat foarte dezamăgit de la Jiangsu.

”Sunt dezamăgit, foarte dezamăgit. După ce am câştigat titlu am primit un mesaj de la preşedinte. L-am primit prin secretara lui, în care mi-a zis ”felicitări” şi atât. Nimeni din club, şi aici vorbesc de patroni, nu vorbesc de preşedintele executiv sau alţi oameni din club, în rest nimeni… ”, a spus atunci Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI