Cornelia Catanga stătea cu chirie, într-o vilă. Câți bani plătea, lunar EXCLUSIV

Cornelia Catanga stătea cu chirie, într-o vilă. Câți bani plătea, lunar EXCLUSIV
Cornelia Catanga stătea cu chirie, într-o vilă. Câți bani plăteau, lunar EXCLUSIV

Cornelia Catanga a murit în această dimineață la vârsta de 63 de ani, la spitalul Universitar. Ea avea probleme de sănătate preexistente, dar și coronavirus. Familia artistei este devastată de pierdere, iar pe lângă această tragedie, nici situația economică nu este una roz. Ba dimpotrivă, riscă să fie evacuată din vila în care membrii stăteau cu chirie.

Cornelia Catanga stătea cu chirie, într-o vilă

Cornelia Catanga, doamna muzicii lăutăreșt, a murit în această dimineață. Vestea a căzut ca un trăznet asupra familiei și cunoscuților ei, care deplâng încontinuu trecerea sa în neființă.

Din păcate însă, cum un necaz nu vine niciodată singur, pentru familie mai există și o problemă stringentă cu banii. Familia riscă să fie dată afară, în stradă, întrucât nu mai are bani să plătească chiria vilei în care locuiește. Conform surselor Playtech, familia plătea lunar suma de 400 de euro pentru chirie, doar că, cum nu au mai fost cântări, din cauza pandemiei de coronavirus, familia a rămas fără bani. Banii de chirie erau plătiți din pensia Corneliei Catanga, dar acum, soțul și fiul ei riscă să rămână pe drumuri, cerând ajutor atât lui Gigi Becali, cât și Gabrielei Firea.

”Suntem disperați, a murit suflețelul meu, ce mă fac acum fără ea? Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Il rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani. O vom înmormânta la Cimitirul Ghencea 1, acolo avem loc de veci, bani de înmormântare avem, ne-au ajutat oamenii, prietenii. Înca nu stim în care zi (n.r. o vor îngropa)”, ne-a mărturisit Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Cornelia Catanga își pierduse locuința

De altfel, Mara Bănică, cea care a și dat vestea morții Corneliei Catanga, în această dimineață, a spus la Antena Stars, că artista își pierduse casă, iar în curând trebuia să părăsească și locuința în care stătea cu chirie.

„Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit”, a declarat aceasta, la Antena Stars.

“Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”, a mai dezvăluit Mara Bănică.

Cornelia Catanga era una dintre cea mai iubite și respectate artiste de muzică lăutărească. Mai mulți artiști și prieteni deplâng disparția fulgerătoare a acesteia.