Ultima apariție TV a Corneliei Catanga. A făcut mărturisiri șocante: ”Eram vânătă, nu respiram” VIDEO

Ultima apariție TV a Corneliei Catanga. A făcut mărturisiri șocante: ”Eram vânătă, nu respiram” VIDEO
Ultima apariție TV a Corneliei Catanga. A făcut mărturisiri șocante ”Eram vânătă, nu respiram” VIDEO

Care a fost ultima apariție la TV a Corneliei Catanga? Regretata artistă venea în fața fanilor cu mărturisiri șocante. Ce a povestit atunci la o emisiune? Artista a trecut prin clipe groaznice.

Ultima apariție TV a Corneliei Catanga. Cum a a apărut în fața fanilor?

Ultima apariție a regretatei regine a muzicii lăutărești a fost chiar în ziua în care a împlinit 63 de ani, ultima sa aniversare. Aceasta dezvăluia pe data de 9 martie una din dramele mai puțin știute de public.

Viața cântăreței nu a fost niciodată lipsită de evenimente grele și emoții puternice, mai cu seamă în ultimii ani când banca i-a luat casa, mariajul ei de 33 de ani cu Aurel Pădureanu se afla într-o cumpănă de neimaginat, iar pandemia i-a furat și dragostea pentru scenă.

Solista dezvăluia atunci la o emisiune de televiziune că însăși prima zi din viața ei a adus lacrimi de tristețe în familie. Bunica și sora mamei sale au crezut că ea s-a născut moartă și au aruncat-o sub patul în care cea care i-a dat viață a născut-o.

Artista a fost mereu transparentă cu publicul ei și a vorbit deschis despre cele mai sensibile amintiri. „Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram. Sora mamei mele a spus: «Aoleu, pentru neagra asta să se nenorocească sora mea». Am fost aruncată sub patul în care era maică-mea.

Bunica mea mi-a spus că, în momentul în care m-au luat într-o cârpă, m-au aruncat sub pat, pentru că eram neagră vânătă toată și nu respiram. Și au zis pe cine să salveze, pe maică-mea sau copilul. Sora mamei mele a zis că ia să vedem ce e cu fata și atunci am început să țip”, a povestit Cornelia Catanga în cadrul ediției din 9 martie 2021 a emisiunii “Showbiz Report”.

„Este cumplit ce s-a întâmplat”

Mara Bănică a fost cea care a anunțat că celebra Cornelia Catanga s-a stins din viață în această dimineață, în jurul orelor 06:00. Artista și soțul său nu credeau în existența virusului, astfel că solista s-a tratat singură acasă.

Familia a chemat de urgență Salvarea pentru că vedeta se simțea foarte rău, iar medicii care au ajuns la ea acasă au constatat că este vorba despre un infarct. În ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanță și a celor din spital, inima ei nu a rezistat.

”Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”
Mara Bănică (Sursa: Antena 3)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI