Cum a murit Cornelia Catanga, de fapt. Cu ce s-a tratat acasă artista care luase covid-19

Cum a murit Cornelia Catanga, de fapt. Cu ce s-a tratat acasă artista care luase covid-19
Cum a murit Cornelia Catanga

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani, iar anunțul decesului a fost făcut în această dimineață de jurnalista Mara Bănică. Artista s-a stins la spitalul Universitar din Capitală.

Cum a murit Cornelia Catanga, de fapt

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a notat Mara Bănică pe pagina sa de Facebook vineri dimineaţa, în jurul orei 6,00.

Mara Bănică a anunțat că Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, a sunat-o imediat după deces.

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că  nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a spus Mara Bănică pentru Antena 3.

Jurnalista a mai spus că soţul Corneliei Catanga nu credea în noul coronavirus.

„Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a mai declarat jurnalista pentru Antena 3.

Cu ce alte probleme de sănătate s-a mai confruntat Cornelia Catanga

În  vara anului 2019, Cornelia Catanga a mai fost internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce a suferit un infarct. Soţul acesteia a povestit atunci că a slăbit în jur de 27 de kilograme în numai câteva luni, supărată că fiul său se mutase în America. Aurel Pădureanu a mai spus că soţia sa  usese diagnosticată şi cu retinopatie pigmentară evolutivă.

În urmă cu trei ani, Cornelia Catanga a povestit că s-a luptat cu depresia și a ajuns la psiholog, dar și la psihiatru.

„O depresie mai profundă. Acum doi ani am stat trei luni în casă, nici la cântări nu am mers, absolut nicăieri. Problema mea era redată și s-a acutizat din cauza ochilor. Singurul lucru care mă liniștea era Alexandru. Sărbătorile de iarnă pentru mine sunt foarte triste pentru că am pierdut-o pe mama pe 24 noimebrie în 91. Am fost la psiholog, la psihiatru. Pădureanu nu a știut absolut nimic pentru că el are probleme cu tensiunea. Un medic psihiatru mi-a recomandat niște pastile de m-am făcut cât Casa Poporului. Așteptam să adoarmă ei ca să mă duc la frigider. Acum m-am dus pentru stomac la spital. I-am spus lui Alexandru că nu mă simt bine. A fost greu pentru familie. Dacă ei nu erau, poate eram la zece metri sub pământ„, a spunea Cornelia Catanga în direct la „Răi da buni” în 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI