Cornel Ilie, surprins cu o șatenă aproape goală. Ce i-a spus Lidia Buble când a văzut

Cornel Ilie, surprins cu o șatenă aproape goală. Ce i-a spus Lidia Buble când a văzut
Imagini incendiare cu Cornel Ilie şi o şatenă aproape goală

Imagini incredibile cu solistul trupei Vunk. Cornel Ilie a fost surprins cu o şatenă aproape goală iar imaginile fac furori pe internet. Iată ce i-a spus Lidia Buble când a văzut.

Cornel Ilie, imagini incendiare cu o şatenă fără sutien

Dacă în urmă cu o lună toată lumea vorbea despre scenele pline de pasiune din clipul “Vino, du-te”, solistul trupei Vunk face din nou furori. Cornel Ilie a fost surprins cu o şatenă aproape goală. Imaginile incendiare au fost postate de artist pe contul său de Instagram, iar comentariile nu s-au lăsat aşteptate. Printre primele persoane publice care au avut ceva de zis legat de fotografiile în care cântăreţul apare alături de o femeie fără sutien a fost Lidia Buble.

Aşa cum se poate vedea în galeria foto, Cornel Ilie şi-a luat în serios rolul de cuceritor, iar chimia dintre cei doi se poate vedea cu ochiul liber. “Wooohooo”, a scris fosta iubită a lui Răzvan Simion, în timp ce cântăreţul i-a răspuns simplu, dar cu subînţeles: “Mă antrenam pentru clipul nostru”. Pozele fac parte dintr-un pictorial realizat de artist acum ceva ani.

Cornel Ilie a divorţat, în urmă cu trei luni, de soţia sa Eliza, aceştia având împreună doi copii. Artistul a menţionat ca separarea a fost una amiabilă şi că motivul despărţirii au fost sentimentele care s-au transformat în timp.

“Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transforma într-o altfel de dragoste. Care nu ține neapărat de sentimente romantice și este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața. Se poate transforma și într-o formă de respect între doi prieteni care au niște amintiri senzaționale și care în continuare pot să comunice la fel de bine. Chiar dacă nu mai împart aceeași casă”, a spus solistul, potrivit viva.ro.

Cornel Ilie şi Lidia Buble, scene senzuale

După apariţia videoclipului piesei “Vino, du-te”, toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva între cei doi ar fi mai mult decât o colaborare muzicală. Scenele senzuale şi atracţia vizbilă dintre protagonişti au dus la zvonuri conform cărora Cornel Ilie şi Lidia Buble ar forma un cuplu. Aceştia au infirmat, însă, informaţia.

“Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine.

Nu mă deranjează, iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiați înțeleg că foarte mulți oameni comentează din răutate sau din plictiseală. Cei din jurul meu când vor să afle ceva despre mine mă întreabă, nu află de pe net”, a spus Cornel Ilie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI