Lidia Buble, primele declarații despre Cornel Ilie. Cum a reacționat Răzvan Simion când a aflat

Lidia Buble, primele declarații despre Cornel Ilie. Cum a reacționat Răzvan Simion când a aflat
Lidia Buble, Cornel Ilie și Răzvan Simion

Cornel Ilie (VUNK) și Lidia Buble au făcut o colaborare de…milioane; de controverse, de gânduri, întrebări și presupuneri. Ea – o relație cu Răzvan Simion de aproape cinci ani, el – o căsnicie de cinci ani și doi copii. „Tu, care mi-ai mâncat sufletul”, începe melodia celor doi. În dragoste, pe fondul poveștilor terminate, se poate spune că și acum unii suferă și alții nu. Din declarațiile blondinei, durerea sentimentală nu își are locul.

Lidia Buble a răspuns curiozităților fanilor. Declarații despre tipul de relație pe care îl are cu Cornel Ilie și cum a reacționat Răzvan Simion când a aflat

Lidia Buble a ajuns din nou în centrul atenției, la scurt timp după separarea de Răzvan Simion. În urma celei mai recente piese, alături de un videoclip, în colaborare cu VUNK, admiratorii artistei s-au întrebat dacă între ea și solistul trupei ar fi loc de ceva mai mult decât un simplu duet. Cu toții au intrat la presupuneri din cauza atingerilor tandre pe care cei doi și le împărțeau în imagini, dar în special din cauza naturaleții cu care făceau asta.

Lidia și Cornel au intrat în jocul curioșilor, astfel că aparițiile lor TV pentru promovarea noii piese aveau declarații învăluite în dubiu. Chestionați cu privire la o posibilă relație amoroasă, cei doi ”se învârteau în jurul cozii”. Existau priviri și replici care să întețească focul.

Lidia Buble, primele declarații despre Cornel Ilie. Cum a reacționat Răzvan Simion când a aflat
Foto: captură Instagram Lidia Buble

 

Recent, cântăreața le-a propus fanilor să o întrebe ce doresc, urmând a le răspunde în cel mai scurt timp. Prima curiozitate a fost legată de Cornel de la VUNK. Vizibil iritată și sătulă de subiect, Lidia a spus ferm că nu are o relație cu acesta, ci doar sunt prieteni. Cât despre reacția fostului partener, care i-a rămas în continuare manager, nu a existat, mai cu seamă că la mijloc, subliniază vedeta, nu a fost nicio idilă.

„A fost încântat de colaborarea cu Cornel”

Eu și Cornel nu avem o relație, nu trăim o poveste de dragoste. Suntem doar artiști care au decis să colaboreze. Cu Răzvan mă înțeleg bine, el continuă să fie managerul meu și mă bucur că am reușit să departajăm partea profesională de cea sentimentală. A fost foarte încântat de colaborarea cu Cornel, de ce să fie deranjat?”, a spus Lidia Buble pe Instagram. 

Solistul trupei VUNK, Cornel Ilie, a anunțat, în septembrie 2020, că a divorțat de soția sa, Eliza, cu care era căsătorită de cinci ani și avea doi copii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI