Lidia Buble și Cornel Ilie s-au dat de gol că se plac. Gest intim făcut în public de cei doi

Lidia Buble și Cornel Ilie s-au dat de gol că se plac. Gest intim făcut în public de cei doi
Lidia Buble și Cornel Ilie s-au dat de gol că se plac. Gest intim făcut în public de cei doi

Colaborarea toamnei dintre trupa VUNK și Lidia Buble este învăluită în mister. Videoclipul piesei ”Vino, du-te” i-a făcut pe admiratorii celor doi soliști să intre la bănuieli cu privire la tipul de relație dintre ei doi. Totul pare să se elucideze treptat, în timp. Gesturile cântăreților făcute în văzul tuturor au făcut ca dubiul să planeze din nou în jurul lor.

Lidia Buble și Cornel Ilie, flirt pe Instagram? Gestul făcut în public de cei doi

Titlul noii lor piese ar putea fi caracterizarea perfectă a relație dintre cei doi artiști, căci de la apariția zvonurilor cum că ei ar forma un cuplu, totul este un ”vino, du-te”. Ba Lidia vorbește zâmbind despre colaboratorul său, ba amândoi se apreciază reciproc pe rețelele de socializare. De altfel, acesta pare să fie suportul preferat de cântăreți. De această dată, ei au preferat să-și împartă replici încadrate între tachinare și prietenie pe Instagram, în secțiunea de comentarii a unei imagini din videoclipul lor, unde Lidia se lăsa sărutată pe gât de Cornel.

„Bine că avem doar două mâini, că nu mai aveam loc de versuri să spun ce se întâmplă cu fiecare dintre ele:))” a scris Cornel Ilie, într-un comentariu.

„@cornel.ilie.official tu ai 4? ești gemeni ?” a replicat Lidia Buble.

„@lidiabuble și tu ce-oi fi?:))” , a scris Cornel Ilie

„@cornel.ilie.official ?sunt 8 mâini în poză” a continuat Lidia.
„@lidiabuble ce de ținut și ce de-împins la 8 mâini:))”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.
Pe de cealaltă parte, ce spun părinții blondinei? Știm că vedeta s-a născut într-o familie de penticostali, lucru care obligă la o anumită conduită, atât în viața profesională, cât și în cea amoroasă. Și dacă peste relația cu Răzvan Simion au trecut, zvonurile că fiica lor și Cornel Ilie ar fi implicați într-o relație nu par să le fi surâs.
Potrivit surselor noastre, tatăl cântăreței, pastor în Deva, ar fi sunat-o pe Lidia și ar fi întrebat-o despre veridicitatea supozițiilor din presă. „Să nu te împingă păcatul să faci așa ceva”, i-ar fi spus părintele artistei. Ea și-a liniștit familia, asigurând-o că între ea și solistul trupei VUNK nu există mai mult decât o relație de prietenie.

Cornel Ilie a făcut scenariul videclipului

Cât despre ceea ce i-a unit, piesa, Lidia Buble și Cornel Ilie s-au declarat, într-un interviu pentru Observator, copleșiți de rezultatele ei.

„Îmi pare că abia a început. Ne așteptăm să fie cu atât mai mult, odată ce a apărut și videoclipul, iar impactul vizual este puternic. Eu am făcut scenariul, pentru că-mi place să spun povești. Am vrut ca și povestea vizuală să fie puternică, la fel ca versurile”, a spus Cornel Ilie.

„În momentul în care Cornel mi-a trimis piesa, nici nu am ajuns să ascult refrenul, că am zis că m-am îndrăgostit de piesă. Eu mereu spun că nu lansez piesă fără să mă regăsesc, iar în aceasta cu siguranță m-am regăsit”, a declarat Lidia Buble.