07 mai 2024 | 17:34

Cornel Constantiniu, parastas de 13 ani pentru Mircea. Unde se află urna cu cenușa fratelui geamăn: „Am ţinut-o în casă” EXCLUSIV

EXCLUSIV
Cornel Constantiniu, parastas de 13 ani pentru Mircea. Unde se află urna cu cenușa fratelui geamăn:

Solistul Cornel Constantiniu și soția lui, actrița Domnița Constantiniu, au petrecut singuri Sărbătorile Pascale, fiii lor aflându-se departe de țară, în Germania, unde și-au făcut un rost în viață. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Domnița Constantiniu ne-a povestit despre celebrul ei soț, cândva, idolul femeilor, dar și despre decesul fratelui geamăn, Mircea. Am aflat și care este starea de sănătate a lui Cornel Constantiniu, bolnav de Parkinson, la 18 ani de la operația suferită pe creier la o clinică din Viena.

Unde au petrecut de Paște: ”Nu ieșim din casă, avem tabieturi”

Actrița Domnița Constantiniu ne-a spus cum au petrecut de Sărbătorile Pascale. Au păstrat tradițiile, dar gândul le-a fost la cei doi copii stabiliți în Germania:

”De Paște am fost singuri. Suntem amândoi bătrâni și bolnavi, unde să mai ieșim? Suntem oameni cu tabieturi de casă. Am avut și noi mici bunătăți, pe masă, ca tot românul.

Copiii noștri nu au venit din Germania, acolo a fost vacanță la școală și la muncă de Paștele Catolic, acum nu au avut liber, nu au putut ajunge. Dar ne vom revedea cu ei în curând”, spune ea, pentru Playtech Știri.

Citiți și: Ce pensie jenantă are soția lui Cornel Constantiniu, după 40 de ani de teatru: ”Îi lăsăm pe la farmacii, avem o căruță de medicamente pe noptieră!” EXCLUSIV

Cornel Constantiniu, diagnosticat cu Parkinson. Cum se simte acum?

În interviul exclusiv pentru Playtech Știri, Domnița Constantiniu ne-a vorbit și despre starea de sănătate a celebrului ei soț, la 18 ani de la operația suferită pe creier:

”În ciuda tuturor zvonurilor, că el este bolnav, vă spun că starea de sănătate a lui Cornel este staționară și că ne-am învățat cu bătrânețea. Nu pot să vă spun decât că, după 33 de ani de boală, Cornel, ca printr-o minune, trăiește.

Operația efectuată la Viena, făcută de un mare chirurg, i-a salvat viața. După cinci săptămâni de spitalizare, toate televiziunile au venit la noi, ca să îi ia interviuri, deși nu cred că era o știre atât de importantă pentru țară. Însă, atenție, nu există două cazuri la fel. Exact în aceeași clinică a fost operat și un compozitor vienez, era mai tânăr decât Cornel, dar lui nu i-a reușit operația efectuată de același chirurg.

N-a fost vina doctorului, ci a organismului. Cornel a avut noroc, dacă poți spune că la Parkinson poți avea și noroc. L-a iubit Dumnezeu să îl țină 33 de ani în viață cu această boală. Dar, bârfă n-a făcut, de îmbogățit nu s-a îmbogățit, așa că merită să trăiască!”.

Mircea a murit în urmă cu 13 ani. Unde se află urna cu cenușa fratelui geamăn?

Domnița ne-a povestit și despre Mircea, fratele geamăn al lui Cornel, care, deși nu se plânsese niciodată de probleme de sănătate, a încetat din viață la 4 luni după ce fusese diagnosticat cu cancer:

”Pe 6 mai s-au împlinit 13 ani de la decesul lui Mircea, am dat pachete de pomană. S-a stins fulgerător, în patru luni, din cauza cancerului. Urna cu cenușa trupului neînsuflețit a fost trimisă în țară, din Africa de Sud, unde locuise cu soția lui. O vreme am ținut-o în casă, așa a vrut Cornel, apoi a îngropat-o în Cimitirul Ghencea Militar, lângă părinții lor. Eu și Cornel avem însă loc de veci la Bellu ortodox, pe Aleea Artiștilor. Am cumpărat acolo”, a mai menționat Domnița Constantiniu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citiți și: Soția lui Cornel Constantiniu le bate obrazul organizatorilor Festivalului Mamaia 2023: ”Nu l-a invitat nimeni, a fost o bășcălie!” EXCLUSIV

Cornel și Mircea au jucat în ”Prinț și cerșetor”: ”Actorii îi confundau adesea”

Cornel Constantiniu, solist de succes, în anii comunismului, a fost însă și un talentat actor. Domnița ne-a dezvăluit și un moment amuzant din cariera soțului ei, alături de fratele geamăn:

”Cornel e și actor, de fapt, aceasta este meseria lui de bază, a absolvit Facultatea de Actorie, acolo ne-am și cunoscut. A debutat la vârsta de 11 ani, la Teatrul de Comedie, în piesa ”Prinț și cerșetor”, alături de Mircea, fratele lui geamăn. Mircea era prințul, iar Cornel era cerșetorul. Însă, când fratele lui răcea, Cornel interpreta ambele roluri. Actorii erau înnebuniți, căci ei semănau atât de bine, îi confundau adesea”.

Parteneri
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Redactia.ro
Orașul unde se află cea mai frumoasă gară din România. Este un centru feroviar important și unește atât punctele interne, cât și țara noastră cu vestul european
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Tânără de 21 de ani, ucisă cu sânge rece de iubit, în Sibiu. Bărbatul a fost orbit de furie
Spynews
A murit marea actriță. Adio, doamnă! A fost o legendă a lumii artistice
Capital.ro
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer român pentru plinul la maşină
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Celebrul van der Cart S-A MUTAT ÎN ROMÂNIA și s-a apucat de ALT SPORT
Mediaflux
Florin Piersic, noi declarații de pe patul de spital. Marele actor așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă pe scenă
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro