Constantin Enceanu, vis macabru despre Petrică Mâțu Stoian. I-a povestit toată întâmplarea lui Cătălin Măruță

Constantin Enceanu, vis macabru despre Petrică Mâțu Stoian. I-a povestit toată întâmplarea lui Cătălin Măruță
Ce a facut la doar o saptamana dupa inmormantare

Constantin Enceanu încă nu poate trece peste moartea bunului său prieten, Petrică Mâțu Stoian. Artistul a povestit un episod recent, în care l-a visat pe cântăreț. De asemenea, el a trecut printr-un moment dificil, când la scurt timp după moartea interpretului, a fost nevoit să se urce pe scenă și să își facă meseria. Constantin Enceanu a făcut dezvăluiri dureroase.

Constantin Enceanu nu poate trece peste moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Cum l-a visat

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a venit ca un șoc pentru familie și apropiați, dar și pentru fanii artistului. El se recupera după covid-19 și urma un tratament cu oxigen hiperbaric, însă acesta nu era prevăzut în protocolul pentru recuperea post-covid.

Constantin Enceanu a dezvăluit că încă nu poate crede că prietenul lui a plecat dintre noi și că nu îl va mai vedea niciodată. Mai mult, acesta i-a apărut în vis, iar artistul a povestit totul cu lux de amănunte.

”Pe Petre l-am visat azi-noapte. Eram la capul lui (n.r. la înmormântare), înainte de a îi pune preotul pânza.

Am vrut să îl văd pentru ultima oară, am pus mâna pe el și m-a trecut un fior rece. Azi-noapte, mi-a venit imaginea aceasta în minte.

Eram cu cineva, voiam sa îl luăam de acolo și să îl ducem undeva. Nu știu cu cine eram, dar aveam încredere. I-am zis: „Hai, ajută-mă să îl iau de aici și să fugim!” 

Poate dacă reușeam să îl furăm de acolo, poate era bine. Dacă știe cineva să interpreteze…”, a povestit Constantin Enceanu, invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Prin ce a trecut artistul, la o săptămână de la moartea bunului său prieten

Artistul a povestit că la doar o săptămână după înmormântarea prietenului său, a avut un concert în care i-a fost extrem de greu să cânte.

S-a urcat pe scenă și a rugat oamenii să țină un moment de reculegere pentru cântăreț. Apoi, a reușit cu greu să se adune și să cânte, făcând totul mecanic.

„La o săptămână după, am avut concert la Tulcea. Am urcat pe scenă, lumea m-a aplaudat. Le-am spus să ținem un moment de reculegere pentru Petrică, pentru că el sigur ne vede, de acolo dintr-un colț de sală.

Oamenii s-au ridicat în picioare și preț de 30-40 de secunde am ținut un moment de reculegere, apoi toți oamenii au aplaudat. În momentul acela mi s-a făcut pielea de găină.

A fost greu, m-am adunat foarte greu. Încercam să mă mușc de buză, de limbă, să mi se ducă gândul de acolo. Spectacolul nu a fost înregistrat, din păcate, voiam să îmi văd fața în acele momente.  Am simțit că am cântat mecanic. 

Încă nu îmi vine să cred. Pe 11 decembrie îi pregătim pomana. Ce să zic, asta e viața… Vorbesc mai mult cu Mia (n.r. sora lui Petrică). Ancheta e în derulare, nu știu multe lucruri. Nu ies multe informații de la dosar, sperăm să aflăm adevărul. 

I-am zis Miei că Petre nu a fost niciodată un om conflictual. Vor înțelege asta. Mia și Doru (n.r. impresarul) sunt oameni cu care te poți înțelege. Sigur vor rezolva totul frumos. Petre va rămâne viu în mintea multora”, a mărturisit Constantin Enceanu pentru emisiunea La Măruță. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI