Connect-R, mesaj șocant despre Hristos: ”Cei doi să-l pună în mijloc și după să facă asta”

Connect-R, mesaj șocant despre Hristos: ”Cei doi să-l pună în mijloc și după să facă asta”
Connect, R, mesaj despre Hristos

Connect-R i-a uimit pe unii dintre fanii săi cu un mesaj aparte. Cântărețul a atins un subiect sensibil pentru români, credința. Ce a spus cunoscutul cântăreț despre Hristos?

Connect-R, mesaj despre Hristos

Cunoscutul cântăreț a recunoscut de câteva ori în interviurile de-a lungul timpului că știe și crede în puterea lui Dumnezeu de a ordona lucrurile, mai cu seamă că I-a mulțumit pentru tot ceea ce a primit până acum, în special pentru singurul copil pe care-l are și pentru sănătatea celor dragi. Acesta a vorbit, însă, și despre un subiect mai delicat – căsătoria. Deși și-a dorit enorm să formeze o familie stabilă pentru fiica sa, relația dintre el și Misha nu a mers precum și-au dorit, așa că la scurt timp s-au despărțit. Cu toate astea, au rămas în relații foarte bune de prietenie pentru micuța lor.

Cei doi își petrec inclusiv vacanțele alături de Maya, pentru a nu o privi de compania lor împreună. Artistul a dat de curând cărțile pe față și a vorbit despre sfânta taină a căsătoriei de care a avut parte cu câțiva ani în urmă. Solistul l-a extras pe Dumnezeu din evenimentul frumos trăit alături de mama copilului său, susținând că ambii au avut părțile lor de vină pentru eșecul mariajului lor, concluzia fiind că nu Dumnezeu unește tot timpul. Unii fani au fost debusolați cu privire la cuvintele alese de vedetă, pentru că implicit poate reieși din mesaj și faptul că regretă călătoria în care a pornit alături de Misha.

Connect-R, mesaj despre Hristos.
Connect-R, mesaj despre Hristos.

„Ce treabă are taina cu doi inconștienți?”

”Ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă?! Corect, dar nu Dumnezeu unește tot timpul! Ce treabă are taina cuniei cu doi inconștienți? Nunta e sacră! Trebuie pregătire înainte! Trebuie ca cei doi să-l pună în mijloc pe Hristos și după să facă pasul!! Atfel, se căsătoresc două orgolii, nu două suflete!! Unu plus unu egal trei când în mijloc e Hristos!”, a scris el pe Instagram.