Ce sacrificii a făcut Misha pentru fetița ei. Connect-R a spus tot

Ce sacrificii a făcut Misha pentru fetița ei. Connect-R a spus tot
Ce sacrificii a făcut Misha pentru fetița ei. Connect-R a spus tot

Connect-R a transmis un mesaj emoționant pentru Misha, fosta soție. Acesta a vorbit deschis despre femeile care devin mame.

Sacrificiile pe care le-a făcut Misha pentru fetița ei.

După ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste, căsnicia lui Connect-R cu cântăreața Misha s-a sfârșit brusc. Cei doi au împreună o fetiță, Maya, pe care au stabilit s-o crească împreună.  Artistul i-a mulțumit Mishei pentru că își dă tot interesul în creșterea fiicei lor.

“Se spune că o fată devine femeie când își începe viața sexuală! Eu zic că devine femeie atunci când naște duh. Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame”, a spus artistul, potrivit spynews.ro.

”Mamă ești atunci când reușești să-ți dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mamă înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște.

Mamă înseamnă să renunți, bineînțeles provizoriu la cariera ta, la facultate, la ieșirile în club, la tot felul de distracții de fetițe. Și să stai seara să-ți adormi copilul. (…) Mulțumesc, Misha pentru că ești mamă, pentru că ești îngerul copilului nostru”, a mai adăugat artistul.

Relația dintre cei doi artiști

Motivele divorțului nu se cunosc. Cert este că cei doi au rămas în relații bune. Postarea a strâns multe comentarii, multe dintre ele referitoare la o posibilă împăcare dintre ei. Misha i-a transmis și ea un mesaj emoționant artistului de ziua lui.

Connect-R cu Misha și fetița lor
Ce sacrificii a făcut Misha pentru fetița ei. Connect-R a spus tot

”La mulți ani pentru cel mai iubitor tătic! Să fii sănătos, iubit și să îți găsești liniștea și să îți realizezi toate visurile”, a scris Misha pe contul ei de Instagram, alături de o poză cu artistul și fiica lor.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI