Connect R, scandal cu un șofer de Uber. Motivul șocant: ce s-a întâmplat

Connect R, scandal cu un șofer de Uber. Motivul șocant: ce s-a întâmplat
Connect R, scandal cu un șofer de Uber. Motivul șocant: ce s-a întâmplat

Prin luna martie, Connect-R spunea că Pandemia înseamnă pentru el întoarcerea la natură și bucuria pentru lucrurile mici, care erau până acum ignorate.

Connect R, scandal cu un șofer de Uber. Motivul șocant: ce s-a întâmplat

Ștefan Relu Mihalache, Connect-R este născut la 9 iunie 1982 în București. Acesta și-a început cariera de dansator la vârsta de 8 ani. De la 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile lui pasiuni. Prima sa piesă înregistrată într-un studio a fost în  1997 și se denumea ”Observ”.  Astăzi, Connect-R a fost tras la răspundere de un șofer de Uber.

Connect-R s-a aflat astăzi într-o situație neplăcută.  După ce a comandat un Uber, pentru rezolvarea unor treburi, în momentul în care a urcat în mașină șoferul a început să strige la el. Artistul le-a povestit fanilor cum a fost tras la răspundere din cauza măștii de protecție.

Reacția șoferului de Uber

Când l-a văzut pe artist că nu poartă masca de protecție în mod corespunzător, șoferul de Uber a răbufnit. După părerea lui, Connect-R trebuia să poarte masca mai sus de nas. Connect-R le-a spus fanilor că reacția șoferului a fost exagerată deoarece mașina era dotată cu două panouri despărțitoare de sticlă.

”Eram într-un uber mai devreme. Undeva la nivelul ăsta (n.r. ținea masca aproape de nas), cred că, cam așa. Deci, șoferul a început să facă crize de nervi: ”Domne, trage-o mai sus un pic! Acoperă nasul, acoperă nările, te rog frumos!”. Țin să menționez că mașina era absolut baricadată. Avea vreo două panouri de sticlă, despărțitoare, bandă izolieră.

Connect-R cu ochelari
Connect R, scandal cu un șofer de Uber. Motivul șocant ce s-a întâmplat

Oameni buni, nu o luați razna. Nu înnebuniți! Încercați să vă calmați, pentru că, cu o minte atât de încărcată cu subiectul ăsta, riscați Doamne iartă-mă să intrați în vreun copac. Când vă uitați în spate de 10 ori să vedeți dacă clientul are masca pusă la milimetru… poate intrați în vreun copac! Calmați-vă! Numai cu o minte limpede poți să treci hopul, ok?”, a zis el.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI