Secretul cu care Lidia Fecioru nu se oprește din slăbit. E la îndemâna tuturor românilor

Secretul cu care Lidia Fecioru nu se oprește din slăbit. E la îndemâna tuturor românilor
Cum a reușit Lidia Fecioru să slăbească?

Lidia Fecioru arată fantastic la anii săi și se simte extrem de bine. Care este secretul care o ajută să rămână în formă după ce a reușit să slăbească surplusul nedorit? E la îndemâna tuturor, iar invitatul din emisiunea „Adevăruri ascunse” a spus totul despre cum a procedat pentru a ajunge la noua imagine.

Secretul Lidiei Fecioru. Cum a reușit să slăbească atât de mult?

Lidia Fecioru este întrebată în ultima vreme cum reușește parcă să dea timpul înapoi. Aceasta a slăbit 30 de kg într-un timp record, iar mai apoi le-a spus tuturor urmăritorilor ei secretul care o face și să se mențină la greutatea dorită. Silueta ei e de invidiat, deși când s-a hotărât să-și schimbe viața avea nu mai puțin de 90 de kilograme. Bioenergoterapeutul a menționat că totul s-a întâmplat din cauza unei remarci din partea soțului, după ce aceasta a probat o rochie care nu-i era deloc pe plac bărbatului. S-a luptat cu kilogramele ani de zile, a divorțat, și-a făcut un alt regim alimentar, iar acum se simte excelent.

”Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat. Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc”, a detaliat Lidia.

Cum a reușit să slăbească Lidia Fecioru?
Cum a reușit să slăbească Lidia Fecioru?

„Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate”

„Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom. Nu am mâncat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănaânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar conțin zahăr. Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apa chioara”
Lidia Fecioru

Una din regulile cele mai importante pentru cei care doresc să-și schimbe viața și stilul alimentar este să scape de pofte. Dacă mintea este în ordine, totul e în echilibru. „Trebuie să știi ce vrei. Voința e pe primul loc”, a mai adăugat Lidia.