Concurenții Survivor România 2021, cazați într-un resort de lux cu piscină. Jador a făcut publice imaginile VIDEO

Jador a postat într-un vlog imaginile de când el și colegii lui au ajuns în Republica Domicană. Pentru că abia după ce a fost eliminat a avut acces la telefon, artistul a publicat acum vlogul în care arată tot ce s-a întâmplat când au ajuns la Survivor.

Concurenții Survivor România 2021, cazați într-un resort de lux cu piscină

Jador a documentat drumul din avion până în Republica Dominicană. El și-a filmat colegii și i-a întrebat dacă se simt pregătiți pentru competiție. Mai mult, artistul a și râs de aeroportul lor, spunând că are „stuf”. Pe filmare s-a văzut și hotelul de cinci stele cu piscină și extrem de luxos la care au stat concurenții, înainte și după competiție. 

„Ăștia au aeroport cu stuf. Aeroport cu stuf, uitați-vă și voi. Noi suntem norocoși în România. Și Bacăul e mai tare (..) Tăticule, ia uite unde sunt. Acum, că după aia o să stăm în coteț. Ia uite Culiță. Ce părere ai de unde stăm? fil”, a spus Jador, în timp ce își anunța, pe rând, coelgii că urmează să stea „în coteț”.

Artistul le-a arătat fanilor hotelul de cinci stele la care concurenții erau cazați în afara competiției, iar condițiile, cum se vede din fotografii, erau mai mult decât decente.

El și-a continuat filmarea în momentul în care a părăsit competiția Survivor, iar aspectul lui se vede că a avut de suferit enorm. Acum, cu accidentare la menisc, un dinte rupt și o încercare de tunsoare, Jador se întoarce acasă din Republica Dominicană.

Jador, eliminat de la Survivor

Jador a părăsit competiția Survivor și a părut fericit că merge acasă. El s-a bucurat că, în sfârșit, poate să mănânce ce își dorește și primul lucru pe care l-a făcut când și-a primit telefonul înapoi a fost să se filmeze pentru vlog.

El a vorbit cu fanii lui înregistrându-se la hotel și spunându-le că înfățișarea lui lasă mult de dorit după chinul petrecut la Survivor.

Artistul a mărturisit că are un dinte spart și că a încercat să se tundă singur. Apoi, a continuat el, le-a spus oamenilor că își va suna mama, apoi urmează să plece acasă.

Jador a supărat una dintre membrele echipei de producție, care l-a rugat să își facă un cont de Skype. Manelistul a refuzat categoric așa ceva și le-a transmis fanilor că vor ține legătura pe Instagram.