Concurenții Asia Express Sezonul 3, în lacrimi pe aeroport. Ce s-a întâmplat la plecare spre Filipine și Taiwan

Lacrimi de crocodil înainte de aventura Filipine-Taiwan. Concurenții Asia Express 3 nu s-au putut abține

Concurenții Asia Exprees din cel de-al treilea sezon sunt cu un pas mai aproape de aventura vieții lor. Cele nouă echipe s-au despărțit, în cursul zilei de sâmbătă, de prieteni, rude și familie. Ce s-a întâmplat pe aeroport?

Concurenții Asia Express 3, în lacrimi pe aeroport

Au acceptat deja de multă vreme să fie pare a celui mai dur show de aventură din România, dar abia acum încep să simtă cu adevărat emoțiile și fiorii competiției. Concurenții de la Asia Express au plecat sâmbătă spre Drumul Comorilor. Cele 9 echipe au lăsat ultimele sfaturi pentru cei iubiți și și-au luat la revedere de la ei pentru o bună perioadă. Cei care au ales să-și pună limitele la încercare au dat România pe Filipine și Taiwan.

Cea mai grea despărțire pe care au văzut-o cei din aeroport în ziua cu pricina a fost cea dintre Antonia și Alex Velea. Față de anii trecuți, în competiția din anul acesta și-au făcut curaj mai multe cupluri. Din păcate, Antonia ar fi vrut să concureze alături de Alex Velea, dar a trebuit să rămână alături de cei doi copilași pe care îi au împreună. Cei doi au plâns, s-au emoționat peste măsură, mai apoi și-au luat la revedere.

Concurenții Asia Express 3, în lacrimi pe aeroport
Concurenții Asia Express 3, în lacrimi pe aeroport

Fodor, la un pas să nu mai participe

Doi dintre amorezii care vor încerca aventura Asia Express împreună sunt Speak și Ștefania. „Ne bucurăm că plecăm pentru că este o experienţă unică.. eu am primit vestea foarte încântată … mie mi-a fost cam teamă, săptămâna asta a fost haos. Nu ne așteptăm.Dacă îmi e foame mănânc de toate.. nu mănânc tarantulă vie, până să plecăm am mâncat fast-food”, au susținut Ștefania și Speak.

Pe altă parte, Răzvan Fodor, care va concura alături de prietenul său Sorin Bontea, a susținut că a fost la un pas să refuze invitația la show, din cauza gradului de dificultate intuit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI