Ce a făcut Maria Buză, înainte de plecarea în Asia Express. Iuliana Luciu a reacționat imediat

Ce a făcut Maria Buză, înainte de plecarea în Asia Express. Iuliana Luciu a reacționat imediat
Marea actriță din România care are datorii uriașe. Afacerea neinspirată a falimentat-o

Maria Buză a plecat în Filipine, acolo unde urmează să participe, alături de Lia Bugnar, la reality show-ul Asia Express. Pe contul oficial de Instagram al emisiunii a fost postată o fotografie cu vedeta în timp ce caută un taxi pe Aeroportul Otopeni. Printre cei care au reacționat la postare se numără și Iuliana Luciu.

Maria Buză a plecat la Asia Express. Va face echipă cu Lia Bugnar

Maria Buză va face echipă la Asia Express cu buna ei prietenă Lia Bugnar. Cele două abia așteaptă să treacă prin aventuri de neuitat în Filipine și Taiwan. Vor avea la dispoziție un singur dolar pe zi și vor trebui să găsească singure cazare și transport. În plus, vor fi nevoite să îndeplinească tot felul de misiuni dificile.

Înainte de plecarea în Filipine, producătorii show-ului au creat un mic moment pe Aeroportul Otopeni, care a avut-o în prim plan pe Maria Buză. Momentul a fost imortalizat și postat pe contul oficial de Instagram al emisiunii.

„Maria Buză caută taxi pentru FIlipine”, este mesajul care însoțește fotografia. La postare a comentat și Iuliana Luciu, care i-a transmis vedetei: „Maria Buză e top!”

Foto: Instagram Asia Express
Foto: Instagram Asia Express

„Pe drumul ăsta interior sunt două locuri și eu stau pe locul șoferului. Și îmi pun și centura”, a declarat Maria Buză cu câteva zile înainte de plecarea la Asia Express.

Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express bazat pe emisiunea belgiană și flamandă cu același nume, care a fost creată în 2004.

Din cele 9 perechi care vor participa la Asia Express fac parte Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI