A trăit un calvar la Exatlon, dar azi i s-a schimbat viața radical. Ce face acum cea mai controversată concurentă EXCLUSIV

A trăit un calvar la Exatlon, dar azi i s-a schimbat viața radical. Ce face acum cea mai controversată concurentă EXCLUSIV
Concurenta care a trăit un calvar la Exatlon este astăzi fericită. Viața i s-a schimbat radical

Una dintre cele mai controversate concurente de la Kanal D ne-a făcut dezvăluiri despre viața ei de acum și despre cum a ajuns să trăiască, la doi ani după ce a participat la Exatlon. Între timp, frumoasa blondină a trecut și pe la emisiunea ”Mireasa” de la Antena 1, dar azi s-a orientat spre cu totul o altă zonă. Aparițiile TV au ajutat-o nespus de mult, iar acum fosta concurentă se poate lăuda cu o situație financiară peste medie. Ce spune despre experiența de la Kanal D? Din ce își câstigă astăzi banii? Veți afla în următoarele rânduri!

Fosta concurentă de la Kanal D, schimbată radical după Exatlon

Alina Pană, căci despre ea este vorba, a participat în echipa Războinicilor în primul sezon Exatlon. Deși i-a fost extrem de greu atunci, Alina spune că tânjește după astfel de experiențe precum cea din Republica Dominicană. Astăzi, Alina susține că nu are nicio problemă de ordin financiar, că a obținut mai multe contracte de imagine pentru saloane și clinici de înfrumusețare și că a ajuns să practice jobul pe care și l-a dorit.

Alina Pană a declarat în exclusivitate pentru playtech.ro cum a reușit să își reașeze viața după ce a participat la emisiunea ”Mireasa” de la Antena 1. A crezut că își va găsi acolo jumătatea, pe Ciprian, însă lucrurile nu au decurs precum s-a așteptat. După despărțirea de acesta, blondina s-a axat mai mult pe partea profesională.

Cu ce se ocupă astăzi Alina Pană, fosta războinică de la Kanal D

“Am câteva colaborări cu clinici și saloane de înfrumusețare. Pe lângă asta, sunt instructor personal la o sală de sport. Aș mai repeta oricând experiența de la Kanal D, chiar dacă mâncam într-o zi orez și două ouă. Organismul rezista pentru că se reactiva automat și asta datorită adrenalinei ce era acolo plus acea dorință pe care o aveam eu, dar și ceilalți colegi ai mei să câștigăm.”, ne-a povestit Alina, în exclusivitate.

Astăzi, fosta războinică de la Kanal D are un job la care a visat mereu. ”Am iubit sportul de mică, nu m-am lăsat nici acum. Sunt instructor personal, la o sală de sport din Capitală și pe lângă asta predau și ore de aerobic”, ne-a mai spus Alina Pană.

A fost ofertată să pozeze în revistele pentru adulți

Pentru că are corpul perfect și este mereu atentă la imaginea sa, Alina Pană a fost asaltată de tot felul de oferte provocatoare. Ca de exemplu să pozeze într-o revistă pentru adulți, însă aceasta a refuzat vehement. Motivul pentru care nu vrea să renunțe la haine este faptul că își respectă foarte mult familia și nu ar vrea să își facă apropiații de râs.

Însă, chiar dacă arată bine, Alina se pare că nu prea are noroc în dragoste. Asta din cauză că relația pe care a avut-o cu Ciprian, unul dintre concurenții emisiunii matrimoniale “Mireasa”, de la Antena 1, s-a încheiat imediat după show. Totodată, gurile rele mai spuneau în trecut că tânăra s-ar fi iubit și cu Giani Kirita, însă totul a rămas la nivel de zvon.

Alina Pană, rezultate excepționale în sport

Până la vârstă de 32 de ani, Alina Pană a bifat diverse performanțe în domeniul sportului. Aceasta a câștigat nenumărate titluri la competițiile de culturism, însă pe lângă ele, se poate lăuda și cu primul loc în 2015 la concursul “Bikini Fitness Cipru”.

De asemenea, Alina Pană a terminat pe locul al optulea concursul “Arnold Classic Europe” și a fost pe locul al treilea, la concursul “Greek Cup Atena”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI