22 mart. 2021 | 14:14

A trăit un calvar la Exatlon, dar azi i s-a schimbat viața radical. Ce face acum cea mai controversată concurentă EXCLUSIV

Monden
A trăit un calvar la Exatlon, dar azi i s-a schimbat viața radical. Ce face acum cea mai controversată concurentă EXCLUSIV
Concurenta care a trăit un calvar la Exatlon este astăzi fericită. Viața i s-a schimbat radical

Una dintre cele mai controversate concurente de la Kanal D ne-a făcut dezvăluiri despre viața ei de acum și despre cum a ajuns să trăiască, la doi ani după ce a participat la Exatlon. Între timp, frumoasa blondină a trecut și pe la emisiunea ”Mireasa” de la Antena 1, dar azi s-a orientat spre cu totul o altă zonă. Aparițiile TV au ajutat-o nespus de mult, iar acum fosta concurentă se poate lăuda cu o situație financiară peste medie. Ce spune despre experiența de la Kanal D? Din ce își câstigă astăzi banii? Veți afla în următoarele rânduri!

Fosta concurentă de la Kanal D, schimbată radical după Exatlon

Alina Pană, căci despre ea este vorba, a participat în echipa Războinicilor în primul sezon Exatlon. Deși i-a fost extrem de greu atunci, Alina spune că tânjește după astfel de experiențe precum cea din Republica Dominicană. Astăzi, Alina susține că nu are nicio problemă de ordin financiar, că a obținut mai multe contracte de imagine pentru saloane și clinici de înfrumusețare și că a ajuns să practice jobul pe care și l-a dorit.

Alina Pană a declarat în exclusivitate pentru playtech.ro cum a reușit să își reașeze viața după ce a participat la emisiunea ”Mireasa” de la Antena 1. A crezut că își va găsi acolo jumătatea, pe Ciprian, însă lucrurile nu au decurs precum s-a așteptat. După despărțirea de acesta, blondina s-a axat mai mult pe partea profesională.

Cu ce se ocupă astăzi Alina Pană, fosta războinică de la Kanal D

“Am câteva colaborări cu clinici și saloane de înfrumusețare. Pe lângă asta, sunt instructor personal la o sală de sport. Aș mai repeta oricând experiența de la Kanal D, chiar dacă mâncam într-o zi orez și două ouă. Organismul rezista pentru că se reactiva automat și asta datorită adrenalinei ce era acolo plus acea dorință pe care o aveam eu, dar și ceilalți colegi ai mei să câștigăm.”, ne-a povestit Alina, în exclusivitate.

Astăzi, fosta războinică de la Kanal D are un job la care a visat mereu. ”Am iubit sportul de mică, nu m-am lăsat nici acum. Sunt instructor personal, la o sală de sport din Capitală și pe lângă asta predau și ore de aerobic”, ne-a mai spus Alina Pană.

A fost ofertată să pozeze în revistele pentru adulți

Pentru că are corpul perfect și este mereu atentă la imaginea sa, Alina Pană a fost asaltată de tot felul de oferte provocatoare. Ca de exemplu să pozeze într-o revistă pentru adulți, însă aceasta a refuzat vehement. Motivul pentru care nu vrea să renunțe la haine este faptul că își respectă foarte mult familia și nu ar vrea să își facă apropiații de râs.

Însă, chiar dacă arată bine, Alina se pare că nu prea are noroc în dragoste. Asta din cauză că relația pe care a avut-o cu Ciprian, unul dintre concurenții emisiunii matrimoniale “Mireasa”, de la Antena 1, s-a încheiat imediat după show. Totodată, gurile rele mai spuneau în trecut că tânăra s-ar fi iubit și cu Giani Kirita, însă totul a rămas la nivel de zvon.

Alina Pană, rezultate excepționale în sport

Până la vârstă de 32 de ani, Alina Pană a bifat diverse performanțe în domeniul sportului. Aceasta a câștigat nenumărate titluri la competițiile de culturism, însă pe lângă ele, se poate lăuda și cu primul loc în 2015 la concursul “Bikini Fitness Cipru”.

De asemenea, Alina Pană a terminat pe locul al optulea concursul “Arnold Classic Europe” și a fost pe locul al treilea, la concursul “Greek Cup Atena”.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Anca Alexandrescu este "o nenorocită", un "cancer"! I-a trădat pe toți cei cu care a lucrat! General SRI, atac murdar la adresa jurnalistei
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro