Colegii lui Alexandru Arşinel, primele reacţii după moartea actorului. Mirela Vaida: „Suntem debusolaţi, am rămas fără repere” EXCLUSIV

Colegii lui Alexandru Arşinel, primele reacţii după moartea actorului. Mirela Vaida: „Suntem debusolaţi, am rămas fără repere” EXCLUSIV
Alexandru Arșinel a murit: reacția colegilor de scenă.

Mirela Vaida a venit cu prima reacție după decesul lui Alexandru Arșinel. Celebra prezentatoare TV a rămas fără cuvinte după ce a auzit tragica veste. Moderatoarea susține că toată lumea se aștepta la asta din cauza problemelor de sănătate pe care le avea, dar toată lumea a sperat până în ultima clipă că o să își revină. ,,Am sperat şi acum că a fost doar o pauză, nu îmi vine să cred!”, a susținut artista. Ce spun ceilalți colegi de breaslă despre dispariția marelui artist?

Alexandru Arșinel a murit: primele reacții ale colegilor

Mirela Vaida a aflat în drum spre casă de decesul lui Alexandru Arșinel. Celebra prezentatoare de televiziune a tras pe dreapta pentru a procesa informația. Blondina este și acum în stare de șoc. Desigur că majoritatea fanilor și apropiaților știau de problemele dure de sănătate avute în ultima perioadă, dar toată lumea a sperat până în ultima clipă ca artistul să își revină.

,,Am aflat cu câteva secunde înainte că maestrul nu mai este. Sunt în stare de şoc, sunt la volan, merg spre casă şi am tras pe dreapta să procesez informaţia, Sigur toată lumea se aştepta la asta, dar noi toţi am sperat până în ultima clipă că îşi va reveni. El şi-a mai revenit, a mai fost operat, a mai avut probleme mari de sănătate, mereu s-a întors.

Am sperat şi acum că a fost doar o pauză, nu îmi vine să cred! Sunt în stare de şoc, rămâne un colos al Teatrului de Revistă, dumnealui m-a angajat acum 15 şi lui îi datorez tot ceea ce eu am realizat pe partea artistică. Distribuţiile în spectacole, marile turnee în străinătate, toate spectacolele mari cu actori mari”, a mărturisit moderatoarea emisiunii ,,Acces Direct”.

,,Suntem debusolaţi, nu mai avem repere, nu mai avem stâlpi”

Cea din urmă a subliniat că românii urmează să nu mai aibă repere. Aceasta și-a amintit cu drag de momentele în care au împărțit aceeași scenă.

,,Suntem debusolaţi, nu mai avem repere, nu mai avem stâlpi. Maestrului îi datorez multe lucruri! Pentru mine faptul că am împărţit aceeaşi scenă rămâne una dintre cele mai mari bucurii.

Când îi vor face un monument pe Calea Victoriei o să le pot spune copiilor mei că am fost pe colega cu dumnealui. Dumnezeu să îl ierte!”, a mărturisit vedeta în exclusivitate pentru playtech.ro.

Mărturiile lui Cornel Palade: ,,e mare păcat”

Cornel Palade ne-a oferit și el o primă reacție după auzul veștii teribile. Celebrul actor a subliniat că îi pare foarte rău de cele auzite. Cel din urmă a adus numai cuvinte de laudă la adresa iubitului actor din generația de aur a teatrului românesc.

,,E o veste foarte, foarte proasta! Îmi pare foarte rău! E mare păcat, fiindcă omul asta a fost trup și suflet pentru scena românească! El ne-a înveselit de multe ori viața, a făcut-o mai frumoasa și ne-a umplut sufletele de bucurie! Dumnezeu să-l ierte!”, a spus marele actor.

Paula Rădulescu: ,,a murit în umbră”

Paula Rădulescu a mărturisit că se prăbușește din nou. Actrița cu voce de copil susține că aplauzele pentru cei din breaslă sunt ca o hrană, iar Alexandru Arșinel a lipsit prea mult de pe scenă. Artista a declarat că regretatul său coleg a făcut foarte multe pentru teatru și că a murit într-un ,,con cumplit de umbră”

,,Ma prăbușesc din nou. Cuvintele l-au doborât, tot prin ce a trecut. Cât de rău le putem face noi semenilor noștri, vorba pentru actori înseamnă foarte mult, iar aplauzele sunt hrana noastră… Nu-l mai văzusem de doi ani, tot speram. Sunt îngrozitor de tristă, ce rău îmi pare că a murit în acest con cumplit de umbră...sper să-l readucă pe poziția lui…A făcut foarte mult pentru teatru, el nu a dat pe nimeni afara, a făcut o mie de lucruri”, a mărturisit aceasta.

Ce spune Maria Dragomiroiu: ,,Marlene, ce face Marlene!”

Interpreta de muzică populară a declarat că actorul semăna fizic cu tatăl său, iar zâmbetul lui era mereu unul aparte de care cu siguranță o să își amintească cu drag. Solista a subliniat că îi pare rău pentru că în ultima parte a vieții actorul a avut parte de multe încercări grele. Artistul nu a încetat nici când se afla pe patul de moarte să se intereseze se soția lui.

,,Sunt foarte grele asemenea momente in care te despărți de un coleg care se întâmplă să fi fost și un mare actor, cu un talent cum rar întâlnești. Semăna fizic cu tatăl meu și când i-am spus asta mi-a zâmbit într-un fel anume. In pare foarte rău că în ultima parte a vieții a avut parte de atâta supărări, și cu soția sa, Marilena, care avea o problema medicala și avea mare grija de ea, și cu teatrul, și cu altele.

Știu că de pe patul de spital se interesa de soția sa. „Marlene, ce face Marlene! Ce se va întâmpla cu ea daca eu plec mai repede?!”, asta întreba mai mereu. Sper că Dumnezeu să-i fi liniștit sufletul în sfârșit și să-i fi adus marea împăcare.

Din această seară voi adăuga un alt nume listei de mari actori cu care am avut bucuria de a urca pe aceeași scenă de-a lungul vieții și pentru sufletele cărora continui să mă rog! Chestiunea e că cei care mai rămân sunt parca din ce in ce mai puțini…”