Coincidență bizară sau nu? Serialul The Simpsons a prezis asaltul Capitoliului. Ce s-a întâmplat în episod imediat după

Coincidență bizară sau nu? Serialul The Simpsons a prezis asaltul Capitoliului. Ce s-a întâmplat în episod imediat după
Show-ul care "cunoaşte" viitorul. Serialul The Simpsons a prezis asaltul Capitoliului

Întreaga lume vorbeşte despre situaţia incredibilă din Statele Unite ale Americii. În urmă cu doar două zile, susţinătorii lui Donald Trump au intrat în sediul guvernului, lăsând în urma lor un adevărat dezastru. Acum, internauţii vorbesc despre o coincidenţă de-a dreptul bizară. Serialul The Simpsons a prezis asaltul Capitoliului?!

Intrarea în Capitoliu, prezisă în The Simpsons

Deşi nu este prima oară când celebrul show de animaţie este numit “Nostradamus”, internauţii sunt şocaţi de coincidenţă. Se pare că The Simpsons a prezis asaltul Capitoliului de la Washigton. În urmă cu două zile, susţinătorii preşedintelui american Donald Trump au intrat cu forţa în clădire, iar în imaginile apărute pe paginile de socializare se poate vedea cum aceştia au vandalizat sălile şi birourile congresmenilor.

“FBI acceptă ponturi şi imagini din media digitale care prezintă acte de revoltă şi de violenţă în clădirea Capitoliului şi în zona din împrejurimi”, a anunţat instituţia americană.

Anchetatorii se bazează pe astfel de dovezi pentru că multe dintre feţele atacatorilor sunt uşor de recunoscut, dat fiind că a fost ignorată obligativitatea purtării măştii.

Cel mai prolific serial de animație american, având în prezent 31 de sezoane și peste 660 de episoade, a prezis de-a lungul timpului, numeroase evenimente politice sau culturale. Iată că producătorii au nimerit din nou, cu exactitate, viitorul. În episodul special de Halloween de anul trecut, apar imagini cu asaltul sediului guvernului american care ar fi urmat să aibă loc în ianuarie 2021.

Aşa cum era de aşteptat, fanii show-ului au reacţionat pe reţelele de socializare.

“Vreau neapărat să ştiu cine sunt, de fapt, scenariştii de la The Simpsons”, a scris un internaut.

Ce a urmat în serial după asaltul Capitoliului

În episodul “Casa Groazei 2021”, Homer Simpson, personajul principal, fură clădirea care aparţine guvernului, în timp ce alte caractere se revoltă şi sparg uşa Capitoliului pentru a pătrunde în sediu. Totul în timpul unei apocalipse care începe în America.

Ce alte evenimente au fost prezise de serialul de animaţie:

Cu doar câteva zile înaintea celebrului meci, Lisa prezice că cei de la Washington Redskins vor câștiga Super Bowl. (1992, Sezonul 3, Episodul 14).

Un bilet pentru autobuzul din New York costă 9 dolari şi prezintă Turnurile Gemene în fundal. Pe imagine este inscripționat „New York 9 $ 11”, lucru care a dus la multe conspiraţii legate de tragedia de pe 11 septembrie 2001. (1997, sezonul 9, episodul 1)

În episodul 12, al sezonului 21 din 2008, Homer și Marge înving o echipă suedeză de curling la Olimpiada de la Vancouver. Zece ani mai târziu, echipa Statelor Unite de curling a bătut suedezii pentru a câștiga aurul la Jocurile Olimpice.

Un alt moment istoric important prezis de către producători a fost președinția lui Trump, cu 16 ani înainte ca afaceristul să intre în Oficiul Oval. În episodul “Bart din viitor”, difuzat în 2000, Lisa devine președinte al SUA și comentează criza bugetară de la predecesorul ei – Donald Trump.

“Am prezis că va fi președinte în 2000. Era, desigur, cel mai absurd nume spus în glumă la locul de muncă la care am fi putut să ne gândim la vremea respectivă”, a povestit Matt Groening, creatorul show-ului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI