Cine este bărbatul cu coarne care a luat cu asalt Capitoliul din America. Ce secret murdar ascunde

Cine este bărbatul cu coarne care a luat cu asalt Capitoliul din America. Ce secret murdar ascunde
Jake Angeli este intrusul ciudat de la Capitoliu

S-a aflat cine este bărbatul cu coarne care a luat cu asalt Capitoliul din America. Ce secret murdar ascunde acesta, vedeți în articolul de mai jos.

Cine este intrusul cu coarne de la Capitoliu. A devenit cunoscut pe toată planeta

Lumea a aflat cine este, de fapt, bărbatul cu coarne care a intrat cu forța în Capitoliul din SUA. Printre susţinătorii preşedintelui Donald Trump care au intrat marţi în Capitolul SUA, unul este cel mai ușor vizibil.

Bărbatul este îmbrăcat în blană și poartă cu o pălărie cu coarne. De asemenea, intrusul are fața pictată. S-a aflat că personajul este Jake Angeli, care este un susţinător al QAnon care a participat la mitingurile politice de dreapta din Arizona, anul trecut.

Jake Angeli, în mijlocul protestatarilor violenți

Jake Angeli a fost identificat în fotografiile din Washington D.C., în mijlocul protestatarilor  Capitoliului care au devenit violenţi şi au luat cu asalt clădirea, determinând ambele camere să îşi suspende activitatea, respectiv certificarea rezultatelor alegerilor prezidenţiale pentru fostul vicepreşedinte Joe Biden.

Astfel, începând cu anul 2019, Jake Angeli a manifestat în Arizona, răspândind diferite teorii ale conspiraţiei, dintre care cele mai multe sunt legate de convingerile promovate de QAnon.

Jake Angeli se îmbracă așa cum a apărut la Capitoliu mai mereu

De asemenea, într-un interviu din 2020 pentru The Arizona Republic, Jake Angeli a spus că poartă căciulă de blană, îşi pictează faţa şi se plimbă fără cămaşă cu pantaloni zdrenţuiţi pentru a atrage astfel atenţia asupra lui.

Jake Angeli a mai adăugat că a descoperit o mare parte din informaţiile pe care le deţine din propriile sale cercetări făcute pe internet. Cercetarea, care include cartea ”Iată un cal palid” a autorului William Copper, a implicat grupuri secrete sau oculte, inclusiv Illuminati, Comisia Trilaterală şi grupul Bilderberg.

Jake Angeli, participant la alte manifestații pro-Donald Trump

În urmă cu aproximativ un an, Jake Angeli a fost văzut la un miting pro-Donald Trump în Phoenix, unde anima mulțimea. ”Bulgărele de zăpadă se rostogolește și devine din ce în ce mai mare. Suntem mainstream acum”, spunea atunci Jake Angeli.

De asemenea, tânărul în vârstă de 33 de ani a participat la mitinguri în favoarea redeschiderii afacerilor închise pe timpul pandemiei de coronavirus, dar și la mitinguri care contestau rezultatele alegerilor în statul Arizona, stat pierdut de Donald Trump în favoarea contracandidatului Joe Biden. Pe de altă parte, Joe Biden a fost validat ca președinte al Americii de către Congresul SUA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI