Codin Maticiuc, despre iubita lui: ‘Gagica mea e nebună’. Ce s-a întâmplat

Codin Maticiuc, despre iubita lui: ‘Gagica mea e nebună’. Ce s-a întâmplat
Ce îi face Ana Pandeli lui Codin Maticiuc. Abia acum s-a aflat

Codin Maticiuc trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Pandeli, femeia ce a reușit să îl cucerească pentru totdeauna. Cei doi au împreună o fetiță și se bucură de timpul lor ca familie, dar nu mică le-a fost mirarea fanilor în momentul în care starul a vorbit despre iubita lui.

Codin Maticiuc, dezvăluiri despre iubita sa. Ce a spus despre Ana Pandeli

Codin Maticiuc face ce face și stârnește amuzamentul admiratorilor săi! Se pare că iubita lui, Ana Pandeli, o brunetă discretă, este îndrăgostită de activitățile sportive și nu se dă în lături de la provocări, lucru ce îl sperie pe cunoscutul afacerist.

„Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Știam asta de ceva vreme dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta. Stați să vă explic. Femeia e obsedată de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște, zice că face trei.

Sală la greu, padel și spinning, pe ăstea le numără și ea. Ei, pe lângă ăstea trei ea mai face așa, „de plictiseală”: 18 minute de plank (sau cum s-o scrie că eu nici de scris nu mă pricep darămite să-l fac).

18 minute încontinuu?!? Întrebați orice om normal la cap, ăsta se pune cât un antrenament întreg. În fine, începeți să înțelegeți ca am dreptate când o fac nebună dar nu am terminat. Ea face trasee prin munți, pe ai noștri i-a terminat deja.

Am fost și eu o data sau de două ori pe niște trasee mai ușoare pe care oricum mi-am blestemat soarta în timp ce ea alerga în jurul meu ca să facă mai multă mișcare. De ce? Pentru că e nebună.”, și-a început Codin Maticiuc povestea.

Iubita lui Codin Maticiuc, amatoare de senzații tari. Ce a reușit să facă

De asemenea, Codin Maticiuc a povestit totul despre aventurile pe care le-a avut, recent, iubita sa. Se pare că bruneta și-a dorit să meargă în Tanzania pentru a simți adrenalina, așa că și-a luat prietenii pentru a urca pe Kilimanjaro.

„Cum a terminat ea munții de la noi acum două săptămâni a plecat în Tanzania (Africa) să urce pe Kilimanjaro (5895 de metri). Nu s-a dus și ea pe Mont Blanc de exemplu (4800 de metri).

De ce? Știți deja. Pentru că e nebună. O sa ziceți că ce contează încă o mie de metri. Contează și o să vă dumiriti și voi de îndată.

În primul rand trebuie să știți că oficial, declarat, 10 oameni care încearcă să urce acest munte mor în fiecare an. Neoficial vreo 30. Dați un google, chiar vă rog. Clar trebuie să fii nebun să-ți asumi acest risc!

N-a plecat singură, a plecat cu Tea prietena ei de la radio Zu care citește știrile în fiecare dimineață și soțul acesteia. Ăia doi cumva mai nebuni decât a mea căci erau mai puțin pregătiți fizic.”, a mai zis acesta.

Codin Maticiuc: ‘E nebună’

Ajunși acolo, iubita lui Codin Maticiuc și prietenii săi s-au confruntat cu mai multe problemele ce i-au pus capac afaceristului. Acesta le-a povestit fanilor săi că nu mulți oameni reușesc să facă față condițiilor dure.

„Iată cum s-a întâmplat: au plecat împreună cu alți câțiva nebuni de prin lume adunați și câțiva ghizi care îi mai ajutau să care echipament. De ce să care mă întrebați? Pentru că e nebună.

Nu, scuze. Pentru că ei au plecat de la baza muntelui de la 38 de grade celsius și au ajuns în vârf la -30 de grade.

Urcușul s-a petrecut în 6 zile cu o medie de 6-8 ore pe zi pană unde ghizii făceau corturile și stabileau un basecamp. Nu se făcea mai mult pentru ca ai nevoie sa te obișnuiești cu altitudinea și aerul rar. Trebuie sa iei pastile de rău de înălțime.

De la 2000 de metri Teei și soțului a început sa le fie rău și sa le curgă sânge din nas. Anei mele nu, așa că ea mai făcea undeva la 5-6 ore pe zi niște trasee adiacente. De ce? Știți deja.”, a adăugat acesta.

Prin ce a trecut iubita lui Codin Maticiuc: ‘Îi era extrem de frig noaptea’

Ana Pandeli s-a ținut tare și a reușit să se ferească de probleme, dar, la un moment dat, aceasta s-a trezit față în față cu unele provocări greu de dus. Bruneta și-a dorit să facă economie și să nu spargă banii pe un echipament foarte bun, lucru ce a costat-o.

„Toată șmecheria a ținut-o și pe ea până la 5000 de metri când s-a făcut ultima bază.

Nu vă spun că îi era și extrem de frig noaptea în sacul de dormit pe care s-a ambiționat să-l închirieze că să „nu arunce cu banii, să facă o economie”.

De ce? Pentru că sunt eu nebun de data asta și nu i-am impus să-și ia naibii cele mai scumpe echipamente că sunt oricum cat nota mea la Nuba. În fine…”, a mai povestit el.

Ce îl supără pe Codin Maticiuc la iubita sa. A spus totul

Cu acestea fiind spuse, Ana Pandeli nu își dorește să se oprească aici. Chiar dacă bruneta a îndurat clipe grele în ultima ei aventură, aceasta este îndrăgostită de senzațiile tari și își dorește o altă provocare, dar Codin Maticiuc nici nu vrea să audă de așa ceva.

„Ei, de la 5000, cum vă spuneam a început calvarul până ȘI pentru nebuna mea. Au leșinat toți pe rand de câteva zeci de ori până în vârf și îi trezeau ghizii dacă mai pot sau mai vor să continue.

Au ajuns cu greu în vârf cu degetele degerate și cine știe cate alte suferințe fizice. Coborârea urma sa fie alte trei zile până jos cu dormit în corturi. În cat timp a făcut-o însă a mea?

În 12 ore, dintr-o bucată, singură că n-a mai venit nici ghidul cu ea. De ce? Sper ca ați înțeles deja că femeia e nebună probabil și-o fi dat seama și ăla.

În concluzie vă spun că degeaba am gagica frumoasă, deșteaptă și mamă eroina pentru ca e nebună! Iar eu nu sunt doar nebun ci și prost dacă o las sa plece pe Everest cum plănuiește. Gata!”, a concluzionat Codin Maticiuc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI