Ce a pățit Codin Maticiuc după ce s-a întors din Maldive. Vedeta a fost dezamăgită

Ce a pățit Codin Maticiuc după ce s-a întors din Maldive. Vedeta a fost dezamăgită
Ce a pățit Codin Maticiuc după ce a venit din Maldive?

Codin Maticiuc a povestit ce a experimentat după ce a venit din Maldive. Ce a pățit regizorul la întoarcerea acasă? Ce i s-a părut nepotrivit și care sunt lucrurile care l-au deranjat?

Codin Maticiuc, povești din vacanță. Ce a pățit la întoarcerea din Maldive

Celebrul Codin Maticiuc a vorbit despre peripețiile din vacanță, mai exact de la întoarcerea din locul exotic. Actorul a declarat că e mare tevatură să iei avionul pe timp de pandemie, mai cu seamă că a fost nevoit să plece la el cu zeci de acte, teste și declarații, dar și cu o mulțime de bagaje pentru că doar a plecat cu un copil mic în perioada de relaxare.

„Anyway, ne-am îmbarcat cu greu după ce am lăsat monștrii sa călătorească în cala avionului și eu am carat ca un asin rucsac în spate, bagaj de mâna și căruciorul împachetat într-o geanta imensă. Cat le-am carat ma întrebați? Tot aeroportul ȘI tot avionul căci am avut ultimul rând (35 parcă)”, a spus vedeta.

Ce s-a întâmplat în avion?

„După ce ne-am așezat, la scurt timp după decolare ne-am adresat unui steward de la Qatar Air să-l întrebam dacă poate sa ne aducă ceva mai de mâncare puțin mai devreme pentru Smaranda că trecuse ora ei de masă. Amabilul Amir ne-a răspuns nonșalant:
– We are eating the food now. After I’ll come to you first. Mixed feelings pe loc. Personalul Qatar Air se pusese la masă?! Măcar au zis ca după aia vin direct la noi.
După puțin timp l-am întrebat din nou:

– May we have at least some bread for her?
– Sure. Let me eat first the bread and I’ll bring it to you.FMM Amire, ai început sa ma enervezi. Pâi cum zic eu ceva cum îți vine și ție ideea sa mănânci fix treaba aia?!? Abia într-un târziu ne-am dat seama ca Amir nu pronunța deloc „h”-ul în engleză așa că acele eating și eat erau de fapt heating și heat. Ne-am mai liniștit și gânduri mai bune am avut despre compania aeriana și al ei Amir”, a mai detaliat vedeta pe facebook.com.

  • „Cât de prost să fii?”

Cu toate că datorită familiei sale se poate numi un copil de bani gata, acesta a susținut că urăște pe care scrie firma.

„Detest hainele pe care scrie firma… nu înțeleg de ce trebuie să fii, cum zice Bendeac, un panou de reclamă pentru… Balmain sau ce scrie pe tine, Versace (…) Cât de prost să fii, un tricou care costă oriunde 1 euro și după aia la magazin îl iei cu 10, 12 euro. Adică, care-i treaba? De ce aș purta un tricou pe care scrie efectiv „am bani și vreau să vă comunic”?”
Codin Maticiuc

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI