Cine este iubita lui Codin Maticiuc, de fapt. Cu ce se ocupă Ana Pandeli

Cine este iubita lui Codin Maticiuc, de fapt. Cu ce se ocupă Ana Pandeli
Cine este iubita lui Codin Maticiuc, de fapt. Cu ce se ocupa Ana Pandeli

Codin Maticiuc a fost dintotdeauna unul dintre cei mai curtați burlaci din showbizul românesc. Deși a cucerit foarte multe femei frumoase de-a lungul anilor, la 40 de ani se poate lăuda că este un barbat fericit și la casa lui. Cine este femeia care l-a cumințit pe craiul de Dorobanți.

Cine este iubita lui Codin Maticiuc, de fapt

Codin Maticiuc a surprins pe toată lumea atunci când și-a făcut apariția la Premiile Gopo 2021 alături de frumoasa lui iubită. Partenera de viață a producătorului peliculei Miami Bici este o actriță extrem de talentată pe nume Ana Pandeli.

Celebrul actor în vârstă de 40 de ani a fost prezent la Premiile Gopo 2021 pentru a ridica premiul publicului. Cert este că e obișnuit să atragă privirile oriunde își face apariția, dar de data aceasta cea care a strălucit sub lumina reflectoarelor a fost iubita lui Ana, o adevărată frumusețe pe covorul roșu.

Gala Premiilor Gopo din acest an a avut loc  marți, 29 iunie, la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Bucureşti. Premiul Publicului a fost câștigat de filmul Miami Bici. Pelicula regizată de Jesus del Cerro îi are ca protagoniști pe Codin Maticiuc și Matei Dima, cunoscut sub numele de Bromania. Filmul a avut 553.941 spectatori și încasări de 11.610.679 lei.

Codin Maticiuc este complet schimbat de când a devenit tătic

De când a devenit tată pentru prima dată, Codin Maticiuc a devenit foarte discret în ceea ce privește viața lui privată. Fostul crai de Dorobanți își face apariția rar la evenimente, preferând să-și petreacă timpul alături de iubita lui Ana și fetița lor Smaranda.

Codin Maticiuc și mama fetiței sale Smaranda sunt de câțiva ani împreună și formează o familie extrem de fericită. Actorul le-a mărturisit celor de la Click! ce planuri de viitor are pe plan profesional și cu ce se ocupă frumoasa lui iubită.

„Iubita mea e actriţă, în sensul că a făcut aceleaşi cursuri ca şi mine, eu am îndrumat-o, însă nu a jucat până acum. Să vedem ce va face, ea merge la castinguri, vrea să joace. Vom lansa un nou film, «Investitorii», l-am filmat înainte de pandemie. Lucrăm la «Miami Bici2», vom avea un proiect cu Pavel Bartoş.

Dacă or avea nevoie de un pitic de grădină, primesc şi eu un rol. Joc eu, Cosmin Natanticu, Andrei Matei în rolurile principale. Iura Luncașu va fi regizor, iar Alex Coteț, care a scris cu mine la Miami Bici, a scris și aici, Anca Truță, care a produs Miami Bici, e și ea, deci suntem cam aceeași echipă”, a declarat Codin Maticiuc, exclusiv pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI