05 nov. 2021 | 19:04

Co-prezentator surpriză la Cronica Cârcotaşilor, în această seară. Ce fostă vedetă PRO TV li se alătură

Monden
Co-prezentator surpriză la Cronica Cârcotaşilor, în această seară. Ce fostă vedetă PRO TV li se alătură
Cine este al treilea coprezentator de la Cronica Carcotasilor

Surpriză incredibilă la Prima TV. Una dintre fostele vedete ale PRO TV-ului va fi co-prezentator la Cronica Cârcotașilor în ediția de vineri, 5 noiembrie. Despre cine este vorba. Fanilor nu le-a venit să creadă.

Cove este co-prezentator la Cronica Cârcotașilor

Gabriel Coveșeanu este plin de surprize. Simpaticul Cove se ține de „șotii” de când a plecat de la PRO TV. Fostul coprezentator de la Vorbește Lumea s-a alăturat postului de televiziune Prima TV acum câteva luni, iar fanii îl pot revedea în fiecare zi la Flash Monden.

Cu toate acestea, iată că faimosul moderator TV a acceptat o altă provocare inedită, aceea de a fi coleg de platou cu Ioana și Dezbrăcatu la Cronica Cârcotașilor. Așadar, ediția de vineri, 5 noiembrie, va aduce telespectatorilor o nouă formulă de trei coprezentatori.

„Cred că nu m-am mai distrat aşa bine de ceva vreme. Gaşca de cârcotași e veselă şi pusă pe vânat bâlbe, bebelușele se pricep la dans şi mi-au arătat şi mie câteva mişcări, iar eu le-am oferit un scurt moment muzical. Adică, ne-am super distrat. Ioana şi Dezbrăcatu au fost colegi buni şi m-au lăsat şi pe mine să îmi fac numărul la pupitrul Cronicii. Ce a ieşit? Vedeţi diseară.”, a scris Cove entuziasmat pe rețelele de socializare.

Ce spune fosta bebelușă Ioana despre colegul ei Cove

Cârcotașa Ioana Petric a avut numai cuvinte de laudă de adus la adresa lui Gabriel Coveșeanu zis și Cove, simpaticul ei coleg de trust și, în această seară, de emisiune.

„Pe final ne-am împrietenit aşa de bine că ne-am decis să facem o trupă de nuntaşi profesionişti care să facă atmosfera la nunţile la care ne-a antamat Dezbrăcatu.  Abia aştept să văd care sunt reacţiile oamenilor, pentru că astă seară vom avea o Cronicuţă diferită.

Cove a fost un simpatic şi eu sunt foarte fericită că a acceptat invitaţia noastră, pentru că am făcut echipă foarte bună. A fost cel mai diplomat cârcotaş din istoria cârcotaşilor. Este şi singurul prezentator TV care nouă ne-a dat bătăi de cap pentru că, oricât am încercat, nu l-am prins cu nicio bâlbă.

Din păcate, emisiunea durează doar două ore şi nu am avut suficient timp să îi ascultăm poveştile „scurte şi foarte scurte”, dar sperăm să mai vină, pentru că aşa cum ne-am distrat acum, nu ne-am mai distrat de mult.”, a declarat fosta bebelușă Ioana Petric.