Clotilde Armand a fost dată în judecată. Ce se întâmplă cu primarul sectorului 1

Clotilde Armand a fost dată în judecată. Ce se întâmplă cu primarul sectorului 1
Clotilde Armand a fost dată în judecată

Vești grele pentru Clotilde Armand! Primarul Sectorului 1 al Capitalei a fost dat în judecată. Ce se întâmplă acum cu edilul și care sunt acuzațiile grave primite de aceasta și de un alt personaj din sfera politică?

Clotilde Armand a fost dată în judecată

Fostul primar al Sectorului 1 a depus o plângere penală împotriva actualului edil al instituției pe care a dirijat-o, dar și a funcționarului public ce ocupă postul de șef Serviciu Imagine și Cultură. Pe cei doi îi acuză de fals intelectual, abuz în serviciu și comunicare de informații false.

Plângerea penală se refetă la mesajul transmis de Primăria Sectorului în care se spune că informația potrivit căreia Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza pentru Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” este falsă.

Instituția a subliniat că paza este asigurată pentru instituția medicală și continuă investițiile în spitale. De asemenea, în mesajul pentru români de pe rețelele de socializare se reamintește că spitalul a încheiat la finele acestei luni un proces verbal prin care a trecut patrimoniul unității în administrare sa:

„Precizări pentru corecta informare a opiniei publice. Mai multe site-uri au preluat o informație FALSĂ cum că Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu”.

Dimpotrivă. Primăria Sectorului 1 va asigura paza și va continua investițiile în spitale.Reamintim că Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” a încheiat, la sfârșitul acestei luni, un proces verbal prin care a trecut patrimoniul unității în administrare sa.

În baza unui acord între primărie și spital suntem pregătiți să facem investițiile necesare pentru cetățeni”, a anunțat Primăria Sectorului 1 București pe Facebook.

„Trebuie rezolvată situația”

Senatorul Partidului Social Democrat Lucian Romașcanu a precizat în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” că edilul Sectorului 1 trebuie dat în judecată pentru că a distrus sănătatea publică.

Din păcate, problema curățeniei din zona aceasta a Bucureștiului este cu atât mai gravă pentru că din cauza războiului gunoaielor care a fost dus cu operatorii de salubritate, clădirile care ar trebui demolate pentru a iniția contractul de modernizare al celui mai mare spital de copii din țară au fost invadate de șobolani și pun acum în pericol viața a sute de copii bbolnavi.

„Trebuie rezolvată situația și adusă la starea inițială pentru că se puteau finanța. În calitate de cetățean, ce face dumneaei prin neducerea la îndeplinire a sarcinilor pe care le are, prin lucrurile pe care le justifică dânsa ar trebui dată în judecată și probabil avocați care pot și sunt specializați în procesele colective ar putea să o dea în judecată pentru subminarea sănătății publice”
Lucian Romașcanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI