”În Franţa, Clotilde Armand era răpită şi violată zile în şir.” Ce PSD-ist a îndrăznit să spună asta

”În Franţa, Clotilde Armand era răpită şi violată zile în şir.” Ce PSD-ist a îndrăznit să spună asta
Clotilde Armand subiect de glume proaste

Derapajele din politica românească au făcut deliciul presei și a românului de rând. Dar, uneori, unele dintre acestea trec de o anumită limită. Conotroversatul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a generat tot felul de aprecieri. Unele dintre ele hazli, altele de o cu totul altă factură. Este și cazul afirmațiilor făcute de Ioan Micu, consilier judeţean PSD.

Clotilde Armand nu renunță la starea de alertă

Scandalul iscat public între primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, și Romprest, compania de colectare a deșeurilor, nu s-a încheiat. În urma rezilierii contractului cu respectiva companie, Sectorul 1 al Capitalei se scufundă sub mormanele de gunoaie. În tot acest timp au apărut noi acuzații la adresa primarului Clotilde Armand, fie de la locuitorii din sector, fie din spectrul politic.

Un alt amănunt, foarte important, este cererea primarului USR înaintată către Prefectura București. Clotilde Armand anunța că a cerut Prefectului să instaureze starea de alertă în sectorul pe care-l conduce. Situația creată îi aparține în totalitate, dar cu toate astea nu renunță.

„Primarul Clotilde Armand solicită în continuare Instituției Prefectului Capitalei declararea stării de alertă. Asta mi-ar permite să-i plătesc direct pe sortatori și să identific o situație de rezervă. Oo altă companie care să facă curățenie atunci când vedem că operatorul nu respectă contractul.”, a scris primarul Sectorului 1 pe Facebook.

Primarul Sectorului 1 subiect de glume

Conotroversatul primar al Sectorului 1 Clotilde Armand, a generat tot felul de aprecieri. Unele dintre ele hazli, altele de o cu totul altă factură. Este și cazul afirmațiilor făcute de Ioan Micu, consilier judeţean PSD.

Ioan Micu, pentru cei mai puțin familiarizați, este fiul fostului primar PSD Nică Micu, din localitatea Vidra. Comentariile cosilierului Ioan Micu au apărut în spațiul public după ce Clotilde Armand ar fi fost agesată în trafic.

În Franța era răpită și violată zile în șir, aoleuu stai că asta îi convenea bebelușei albe de Guadelupe.„, a fost comentariul făcut de Ioan Micu, taxat imediat de Președintele Consiliului Judetean Vrancea, liberalul Cătălin Toma.

„Acesta este comentariul incalificabil postat de Micu, personaj care şi-a dat arama pe faţă, oferind publicului măsura caracterului său îndoielnic. În condiţiile în care Ioan Micu este consilier judeţean, gestul său afectează şi imaginea instituţiei.

Motiv pentru care solicit public conducerii PSD Vrancea sancţionarea membrului social-democrat pentru derapajul de care a dat dovadă. Trebuie să ne delimităm clar de astfel de ieşiri necontrolate. Respectul şi decenţa trebuie să primeze indiferent de culoarea politică a celor care ajung să aibă opinii contrare”, a scris Cătălin Toma, înt-o postare pe Facebook.