Clipe teribile pentru Adriana Săftoiu. Ce a povestit, plină de sânge și cu ochii în lacrimi

Adriana Saftoiu a fost muscata de un caine

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a trecut prin clipe teribile după ce a fost muşcată de un câine în timp ce se plimba în zona Greenfield din Băneasa. Adriana Săftoiu, care a ajuns la spitalul Matei Balş, unde i s-a administrat antirabic, a aflat că este a treia victimă, probabil, a aceluiaşi patruped. Politicianul a povestit, plină de sânge și cu ochii în lacrimi cum s-a întâmplat totul.

Adriana Săftoiu a ajuns de urgență la spital. Plină de sânge și cu ochii în lacrimi, a povestit medicilor prin ce coșmar a trecut

Adriana Săftoiu, deputat PNL și fostă consilieră a președintelui Traian Băsescu, a trecut prin momente teribile după ce a fost mușcată de un câine. Adriana Săftoiu a povestit, plină de sânge și cu lacrimi în ochi, tragedia prin care a trecut.

Astfel, Adriana Săftoiu a ajuns de urgență la spitalul Matei Balș din Capitală, unde medicii i-au făcut un antirabic. În plus, odată ajunsă la spital, aceasta a aflat că este posibil ca acel câine să mai fi mușcat încă trei persoane, toate ajungând pe mâinile medicilor.

Adriana Saftoiu a fost consiliera fostului presedinte Traian Basescu
Adriana Saftoiu a fost consiliera fostului presedinte Traian Basescu

Adriana Săftoiu, mușcată de un câine în timp ce se plimba

„Îmi făceam tura de paşi, mereu pe acelaşi traseu – Băneasa, zona Greenfield. Nu l-am auzit, nu l-am văzut, nu l-am simţit decât când m-a înhăţat. Am reuşit să mă desprind din colţii lui – un câine

imens, negru cu alb, lăţos. Am continuat să merg cu faţa la el, încercând să îl alung. S-a oprit la câtiva metri şi m-a privit mârâind. Am reuşit să ajung la un Mega Image din cartier. Mi-am dat seama că nu e de glumă. Sângeram din greu”, a povestit Adriana Săftoiu pe Facebook.

Adriana Săftoiu, tratată de angajații magazinului unde s-a adăpostit de furia câinelui

Pentru că se afla în plimbare plimbare şi nu avea bani la ea, deputatul PNL a primit îngrijire de la angajaţii magazinului unde s-a adăpostit de furia câinelui periculos.

„N-aveam nici un leu la mine ca să cumpăr spirt. Dar am dat peste nişte oameni de treabă, mi-au dat sticla de pe rafat şi am turnat din greu. Am oprit o maşină (să le dea Dumnezeu sănătate acelor doi tineri!), m-au dus până acasă, am pus niste bandaje, m-am urcat în maşina mea şi am mers direct la urgenţe la Elias. Trei plăgi, din fericire doar una profundă.

Medicii au constatat că era a treia victimă a acelui câine, în ultimele două ore

De acolo, la Balş pentru antirabic. În faţa mea – încă trei persoane. Întreb dacă toată lumea stă pentru vaccin. Da. Iar doamna din faţă îmi spune că a fost muşcată în Băneasa, zona Greenfield spre Grădina Zoo. Îmi descrie câinele. Acelaşi. Ajung pe scaun. Medicul de gardă mă întreabă unde s-a întâmplat. După ce îi dau detaliile, imi spune: Sunteţi a treia persoană în două ore, din aceeasi zonă, muşcată de un cîine cu aceleaşi semnalmente” , a mai povestit deputatul PNL.

Adriana Săftoiu a alertat Primăria sectorului 1, în speranța că periculosul câine va fi ridicat de pe străzi.

„E o zonă unde sunt mulţi copii, mai ales într-o zi însorită. Să sperăm că nu va mai exista nici o victimă”, a mai scris fosta consilieră a lui Traian Băsescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI