Florin Salam a primit cel mai așteptat răspuns. Doctorii de la Matei Balș, mesaj devastator

Florin Salam a primit cel mai așteptat răspuns. Doctorii de la Matei Balș, mesaj devastator
Florin Salam a primit cel mai așteptat răspuns

Florin Salam și familia sa nu mai au liniște de când fratele artistului a ajuns în spital, unde este internat de aproape două săptămâni. Astăzi, medicii i-au dat o veste tristă cântărețului de manele. Ce se întâmplă acum cu Nelu, aflați în paragrafele următoare.

Veste de ultimă oră despre fratele lui Florin Salam

După acuzațiile făcute în presă de Florin Salam, conducerea spitalului „Matei Balș“ din Capitală a luat atitudine și a transmis informații de ultimă oră despre starea de sănătate a fratelui artistului, care, potrivit reprezentanților spitalului, n-ar trebui să facă turul televiziunilor.

„Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului“, a declarat Cătălin Apostolescu.

Cântărețul a declarat ieri, în fața spitalului, că nimeni nu-i spune cum se simte fratele lui, ba chiar i s-a vorbit urât din cauza faptului că este de etnie romă.

Manelistul aduce acuzații grave medicilor de la „Matei Balș“

Florin Salam acuză cadrele medicale de la „Matei Balș“ de lipsă de transparență și de comunicare deficitară, întrucât familia nu este la curent cu situația fratelui său. Manelistul a mers, ieri, la spitalul unde este internat Nelu de aproape două săptămâni. Acesta se află în stare gravă, intubat, iar, potrivit spuselor manelistului, medicii nu își fac bine treaba.

Mai mult, Salam susține că fratele său ar fi cerut să fie luat acasă de către surori, temându-se de cei din spital, care ar intenționa să-l omoare.

„Suntem disperați, nu comunică nimeni cu noi. Noi trebuie să știm ce se întâmplă cu el, e durerea noastră. Am întrebat dacă îl putem duce în străinătate, nu ni s-a zis nimic. Vrem să știm despre el, să ni se comunice ceva despre starea lui de sănătate. Noi nu vrem să ajungem în situația asta, să ne pierdem un frate fără să știm ce se întâmplă cu el. El le-a zis surorilor mele să-l îl ia din spital, că cei de acolo vor să-l omoare“, a spus Florin Salam la poarta spitalului.

Totodată, cântărețul de manele susține că a vorbit chiar cu directorul institutului, dr. Adrian Sterinu-Cercel, care i-ar fi spus că fratelui său „îi cedează organele“. La auzul acestor cuvinte, Salam i-ar fi declarat război medicului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI