Probleme financiare majore în familia Gabriela Cristea-Tavi Clonda. Ce se întâmplă (exclusiv)

Probleme financiare majore în familia Gabriela Cristea-Tavi Clonda. Ce se întâmplă (exclusiv)
Probleme financiare majore în familia Gabriela Cristea-Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbizul românesc. Prezentatoarea TV și celebrul artist trec prin momente delicate. Ce probleme financiare ar avea cei doi.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, probleme cu banii?

Familia Gabrielei Cristea trece printr-un hop financiar, de când soțul vedetei Tavi Clonda nu mai are atât de multe spectacole din cauza pandemiei de coronavirus. Se pare că singura sursă de venit din casă este cea asigurată de vedeta de la Antena Stars.

Cântărețul Tavi Clonda a declarat în exclusivitate pentru impact.ro faptul că mai bine de 95% din evenimentele pe care trebuia să le onoreze au fost anulate în această perioadă nefastă.

Pe de altă parte, fostul concurent de la Te Cunosc de Undeva rămâne optimist și speră ca lucrurile să revină la normal cât de repede posibil, mai ales având în vedere faptul că nu duce lipsă de oferte.

„Spectacolele s-au anulat în proporție de 95 la sută. E bine dacă mai sunt câteva. Cu emisiune, au rămas doar mamicile cu liplici, eu am fost scos. Acum se caută și tătici, dar mai greu cu ei”, a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro.

Recent, Gabriela Cristea și-a anunțat prietenii virtuali că reality-show-ul prezentat de ea la Antena Stars, emisiune în care erau implicați atât ea cât și soțul ei, a ajuns la final.

„Dragilor, am primit multe întrebări legate de emisiunea Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea. Noi am încheiat filmările pentru Antena Stars, dar filmăm în continuare pentru vlog-ul nostru de pe Youtube victorienii.

Chiar azi a urcat Tavi un vlog nou. Vă invit să ne dați subscribe și să activați clopoțelul pentru notificări. În curând un vlog nou cu o altă rețetă”, scria Gabrielei Cristea pe contul ei de Instagram.

„Acum e cam greuț cu instrumentiștii!”

Acum ceva timp, Tavi Clonda mărturisea că se bucură de intimitatea unor petreceri restrânse la care poate participa fără probleme, evenimente precum zile de nașteri sau alte întruniri.

„Spectacolele s-au reluat, dar nu cu foc. S-au mai făcut, am și cu band-ul, doar că lumea s-a schimbat puțin. Am avut joburi mai mici, private, cu 20-30 de persoane, unde am fost doar eu și cu chitara, ca în liceu, sau cu o formulă restrânsă, cu pianistul și cu mine.

Sunt foarte mișto, ne-am întors puțin la origini, fac un show drăguț și așa. Chiar mi-au plăcut petrecerile astea mai mici, mai intime, care au farmecul lor. Acum e cam greuț cu instrumentiștii, dar dacă sunt cântări apar și aceștia.

Am avut o zi de naștere, un team-building, petreceri private de orice fel. Acum au început din nou să se anuleze cam toate evenimentele”, declara Tavi Clonda pentru impact.ro, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI